坦哈格:除了摩連奴,曼聯主教練沒有得到他們想要的球員

252 回覆
412 Like 18 Dislike
樓主頂置我都得
摩連奴係仆街, 光頭佬好過摩佬好多
摩佬3冠又點, 都係光頭佬1冠好睇好多

得未呀曼迷?
煩撚到死

我摩
吓,幾錢週薪?你覺得唔值咩?淨係鎮住更衣室唔比幾隻力架靚仔攪事都值回票價啦
淨係摩佬百幾萬買番黎既大碌
坦狗咪又係場場用
佢自己買個d荷甲廢物
都唔知下手要點清
自轉個人工同熱刺頂薪son一樣
佢已經係精神病前既語無倫次既狀態
明明佢想要爛牙佬 點知俾咗山神
我揸GTR我洗炒?
呢隊曼聯成隊都踢到成篤屎咁
黎緊大清洗有幾多個可以唔洗降價賣
Onana 係咪佢話要買? 呢個唔確定
醒目仔
嗰陣仲個個笑佢奴性
迪莊是蘑菇的
懷疑租借都未必有豪門想要
免簽又嫌人地高薪
艾力臣都係免簽, 佢又好撚平?
免簽一定係高薪架啦, 係得Rugby佬去巴塞踢個半季唔收人工加盟. 人地兒時夢想.
要檢討既係曼聯點解唔係呂布既兒時夢想, 人地呂布講到明加盟都係欣賞摩佬
簽左半隊阿積士返嚟 仲想點
個戰術變左pass to CR7,對家咪容易部署。曼聯整體入球數有冇多到?

CR7之前 Bruno入球數都靚。簽CR7係商業決定大於競技決定

btw,點解海倫同夏蘭特係同級?因為兩個都係打9號位?兩個都係北歐人?
夏蘭特上年英超破紀錄金靴,德甲兩季20G+
因為Mount喺荷甲入過坦蛇波又唔係佢想簽喇?

The Athletic claim that Ten Hag has been tracking the 24-year-old ever since, having also witnessed his talents when Ajax took on Chelsea in the 2019/20 Champions League group stages.

https://talksport.com/football/1489015/mason-mount-man-utd-erik-ten-hag-goal/
仲記得歐霸攞杯嗰陣時,半隊揸拐杖,好撚震撼!
青春風暴
https://www.facebook.com/profile.php?id=100089277516341&mibextid=LQQJ4d

呢到大把
特登follow左睇隻迷坦狗點撐坦
之前卻老係訪問度講嘅
當時仲話份contract 都finalise 咗
仲有海龍
其實法撚迪莊d 動作好慢,黎到曼聯應該都係似雲迪碧克
咁炳朗走咗兩季般奴有冇靚番?

唔好唔記得c朗黎係被迫打正前,佢不嬲要打左翼先勁,仲要無搶奴既12碼,朗幾撚多靚傳,成班可以單刀都唔入

朗真係最撚蠢係響機場比廢蛇夾撚咗番獌唔係去鏝
呢個3哥越睇越曲,係咪其他反獌開版黎玩9獌迷
坦狗連摩佬個名都無資格講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞