成套戲係幾好睇無冷場但劇情on9係得啲廢老睇到咁激動囉!

12 回覆
0 Like 19 Dislike
啲劇情真係反智無上限,最大關鍵個有錢佬俾人殺完老婆細路,唔識另外再娶生過件咩! 實有人話佢食開精神藥物可能唔得,但係人都知食完啲精神科藥物應該更加呆更加無心機諗報仇,再者佢食得飲得點會話娶過件生過件唔得,話咩無仔送終好撚慘,呢啲嘢得廢老先認同!
好快拍少年版 / 前傳 /第2輯
就咁睇你段嘢,你都好激動
似係師兄你食開精神藥物多d
因為愛情
只深愛一條女
The plot is utterly nonsensical. The key point is that after a wealthy man's wife and child are killed, he doesn't consider remarrying and having more children. Some say he can't because he's on psychiatric medication, but everyone knows that taking such medication would likely make him more lethargic and less inclined to think about revenge. Moreover, if he's able to eat and drink, why can't he remarry and have more children? Saying that dying childless is extremely tragic, only old fools would agree with that
咩戲
行古惑但重情重義?你睇得古惑仔多得滯呀?如果唔係有龍哥夾喺單眼虎同呀秋中間可能一早互片啦….
咁我口語化啲嘛
講到呢樣其實一開頭講到林生咁易喺洪老大度撻個咁大包貨果度其實好應該屌出嚟!邊有可能為左玩條大陸喱靠到自己有機會無左啲貨或者錢,臨尾仲話咁易俾自己條𡃁隊冧,搞到啲廢老咁激動要上去同長毛隻秋!
愛情同黑社會冇衝突架
犯法都可以戀愛
咁都係有可能嘅,但佢又話絕子孫但又唔願再娶或生一件出嚟就好難講得通,因為中國人心態點都要有仔女,以前香港都唔少有幾個老婆啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞