[有片]東張何伯飲湯飲出感情 新何太:「(戶口個女)處理得到…你唔好講承繼啦!」

41 回覆
10 Like 0 Dislike
好睇啊
心涼
明明阿伯係諗繼承
個閪女人幾心急
個大山婆其實只要拖長件事
用d時間照顧得阿伯好好睇睇
個4百萬真係有機袋袋平安

佢衰在太心急
一註冊就掠人又撈又鑽戒又1球
本身最多得5個仔女覺得佢呃錢
而家搞到成個香港幾百萬人睇住佢呃錢

又咁講啦
個阿伯識人2個月就話人知有幾多身家
都係抵佢俾人呃架喇
花生花生
睇個大陸婆幾時走
分分秒秒都猴住你啲錢
唔知會唔會有人好似基哥果陣咁,打果個女人叫佢還錢呢?
個大山婆好快打感情牌話比人迫到精神病要走

其實佢咁愛...D錢唔重要啦, 阿伯最多輸層樓,
只要阿伯唔追錢, 個5個仔女一定唔會唔理個老豆, 個450萬一樣用番係阿伯身上
仲有$4200 睇下仲真愛到幾多日
點都拖住一兩年既
始終拎左幾幾十萬禮物
好過打工
但當發現果幾百萬無望榨唔出
就自然會斬攬
加上都四十幾年老色衰
要搵下家都唔易
仲一兩年 而家要養返個呀伯已經蝕左啦
呃人梗係心急架啦,拖得越耐難度越大,到時阿伯清醒少少又冇咁順攤,搵到位入就拿拿聲最大收割完走人啦

可能阿嬸本身唔知阿伯嗰四百萬可以咁易俾仔女拎走,如果嗰個係阿伯嘅個人戶口,玩幾個月就收網走人,仲使理佢啲仔女咩
其實個呀伯係咪做緊戲,講D野好似有心講錯錦
450萬未必用返哂係阿伯身上啦,就算回頭是岸仔女對佢都已心淡,佢都對仔女心淡,關係唔會好,最多俾夠佢駛,絕對無可能俾返哂佢
我比較欣賞佢女婿, 直接乜撚野事?
飲湯阿伯: 呀威你衣家咁同外父講野 你係咪講粗口呀你

係,詐騙時間一拖長,對方就易醒

如果佢知道果個係聯名,肯定會水左廢老轉走啲錢先?什至話同自己開聯名,話自己先係幫佢處理果個

再扮哂野,可以叫佢立遺囑,話啲錢俾哂個女都得
反正死之前轉走哂,份遺囑已經唔重要
等睇條女養伯伯 真愛
等佢Confirm拎唔返啲錢,就會話唔想佢地父/子女分離,寧願自己抽身離場,Easy
男人係,聽多2句你好叻啊就飄飄然,飄飄然就開始吹牛,吹牛就開始曬身家成就,一曬咪奶嘢囉
拖多一排發覺在情在理在法都拎唔返嗰4球就會同啊伯講,你都係返去搵返你啲仔女喇,我唔想因為我搞散你頭家我走喇再見屌曬鳩曬我啲時間
佢為左呢個呀嬋鬧爆自己親生女 上去佢工作地點搞大件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞