小弟最近放假去左炒散

228 回覆
4872 Like 58 Dislike
鄧錦成?
呢個階層好多都係好人 做office好難會感受到呢啲野
我本身有正職 搵炒散係搵多少少姐 間唔中返一兩日咁樣, 保安個D應該唔可以咁彈性
梗係啦嗰啲撚樣好爸爸一個養全家 老婆婆睇抖音 梗係搵你班炒散出氣
巴打係咪咩fb 炒散group搵? 我正職返shift 想搵d 得閒返1-2日既幫補下定係應該做外賣仔算
最多咪賠300
係啊 炒散grp 但好多呃人 要睇真D
保安唔洗點做
倉務就無停手
人工又咁上下,咁仲做倉務做乜9
外賣仔既話 行到你仆街同埋人工好似太低了
俾咗50蚊樓主 唔敢講
u did the great thing
but most people are afraid to do this
做得好
比你哋講到做倉個情景:
請個part time返來>屌人手腳慢>quit>請個part time返來>屌人手腳慢>quit>請個part time返來>屌人手腳慢>quit
簡直係無限輪迴
咁就過咗一世人
其實係咪亞洲人先咁撚多呢啲仆街老屎忽?
我係外國都做過好多part time job,無可厚非有啲鬼佬都會諗縮數同克扣人工,但係都冇話會好刻意針對人,係人前起碼都會互相尊重,冇話咁樣明恰新人
低質華人掌權就係咁
有小小權力就唔識尊重人
不過一隻手掌拍唔響
都要有班人好容易比依D權力嚇到
叫大家一齊乖D守規舉
係咪青衣?
真,d長工閪撚到震,特別係d光頭撚屌,全部燥狂白卡咁
唔只係恰新人
係睇你唔順眼就恰
見你學歷高/讀緊大學 又唔抵得人讀到書 搵位屌鳩你廢
讀唔成書 笑鳩人冇前途成世炒散 明明自己都只係倉務長工
做野快手搞掂哂 就屌鳩你唔幫其他人手 唔識冇嘢做搵嘢做 覺得你白逗佢公司人工
基本上返低賤工返得長 點都心理有問題
咁我知你係邊個了 排骨仔毒撚
Cls 我之前考完dse都返過一日
真係俾狗做 連冷氣都冇
仲要搬床褥、跑步機 on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞