港姐冠軍香閨曝光!巨型衣帽間兼貴婦級護膚品 大量Hermès包包搶fo

65 回覆
4 Like 104 Dislike
2021年港姐冠軍宋宛穎(Sabrina)加入TVB後備受力捧,去年宋宛穎宣布重返校園,在香港大學醫學院修讀碩士課程,實行藝人學生齊齊兼顧。雖然行程排得密麻麻,不過宋宛穎依然狀態大勇,日前宋宛穎在網上分享自己一日行程的VLOG,意外令她的香閨曝光!

自從當選港姐後,宋宛穎曾在TVB節目《樓價有得估》上,介紹自己位於日出康城的香閨,屋內的海景露台、開放式廚房與及室內格間已經十分吸引。日前宋宛穎在網上分享自己一日行程的VLOG,片中所見,宋宛穎衣帽間設計相當有氣派,巨型衣櫃十分搶鏡,衫褲和配飾擺放得整整齊齊,一絲不苟,化妝枱更加壯觀,擁有成排貴婦級護膚品La Mer,由面霜到精華一應俱全,難怪輕易成為網民焦點!

宋宛穎成網民學習對象

在當選港姐冠軍後,TVB曾到訪宋宛穎家住火炭半山一處低密度豪宅,家中佈置以白色為主,客廳放置了L形長梳化,可以坐到至少9個人,牆上掛有字畫,充滿書卷味,而飯廳的飯枱上則有轉盤,大屋空間闊落,宋宛穎本身亦有不少Hermès、Chanel、Gucci、Louis Vuitton等名牌包包,難怪令網民留言稱要向她好好學習,宋宛穎亦回覆為網民打氣:「一起加油呀,努力成為自己喜歡的模樣。」
連登仔話齋:雞黎 買名牌通常都係窮閪
有錢人根本唔需要買名牌去證明自己
有錢人多數用淘寶拼多多
Who
邊個話?
港姐冠軍(up唔出名)
連登仔話齋:「連登仔話齋:雞黎 買名牌通常都係窮閪
有錢人根本唔需要買名牌去證明自己
有錢人多數用淘寶拼多多」
挑,撈唔掂咪返去讀書囉,呢啲雞咪又係靠閪上位,不過佢係樣衰咗啲
好想中出佢
$?
醜who
how much
咁都港姐冠軍
人地本身有錢女
真心 ig堆 MK妹女神正一百倍
講到當選就咁有錢咁,呢啲一出世就LV奶樽啦,關你港姐𨳊事咩
好似係佢老母做人情婦?
港姐冠軍點會冇後台
咪亂up啦
人地係澳門mix葡國
混血兒黎
澳門屋企已經好有錢
宋宛穎是一名中葡混血兒,她出身於澳門第二大選美家族
包你老母個包咩死記者
唔識
新一代港姐: 財力與背景並重 (樣貌係次要)
小黃書,鷄味濃。
我都唔識
唔好以為土葡就有錢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞