[星期一深夜閪波] 曼聯終極FF轉會暨吹水區 [2700]

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
上場米路同麥龜比人爆到仆街喎,速度點夠跑
今場兩閘唔上前主力防守
坦克進攻係要大開,前面兩閘上哂,final third 打夠6個人先夠水銀瀉地
其實佢係咪有棍? cls 感冒發燒都可以攞上黎 我之前睇到呆咗 仲要一大班狗公關心佢
坦蛇進攻幾時有水銀瀉地過
曼區得男人同人妖, 自己揀一樣

女人學咩人睇波

攻到幾多人喺禁區
ajax 果陣真係兩邊cut back / 傳中,前中後柱都有人捕位,miss 哂嘅話另一邊又有人兜返個波再嚟過
坦蛇話唔會踢返ajax嗰套
呢球竟然唔傳就知自轉冇得救
坦蛇話要跟返曼聯踢法
曼咁多年有撚踢法, 所以今季咪碌柒
咁咪啱,卡斯同on9but唔夠速度回後,當佢地喺中場壓迫對方就繼續迫到尾,兩閘同大力巨縮後補位,前面加埋堆咗上去嘅中堅一樣有六個人,橫掂嚟緊幾場都例行工事,咪當試幾場陣去打鏝

呢啲要有GIF
skysports # 4分鐘

Bayern Munich have placed Erik ten Hag on a new list of possible successors to Thomas Tuchel, but his focus is steadfastly on Manchester United.
Sky Sports News understands the Bundesliga giants have touched base with Ten Hag's agent Kees Vos to enquire if the Dutchman would be open to taking over at the Allianz Arena.
No formal talks have taken place with the United head coach himself, but he has been made aware of Bayern's interest.

坦蛇去拜超會成功
可惜既係冇得喺歐聯賽場鏟曼聯草
曼聯既踢法就係無踢法

唯一令哥狗睇唔透嘅男人
條防線殘成咁
今晚場西波應該好有娛樂性
想起身睇
需唔需要友方同學增援
坦蛇走左只會證明問題一直係球會管理 咁多年買幾多球員教練都係柒
兄弟爬山戰術
無招勝有招
唔駛啦
條自大撚話自己比9成連登仔孝順
怨兩句俾阿媽執唔見野就話人唔講親情
睇到呢度都唔駛討論

哥狗背後嘅男人
唐唐哋咁嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞