(長文慎入) 其實美斯除咗世界杯同奧運 仲有咩係贏到C朗???

28 回覆
8 Like 28 Dislike
總入球:輸
總入球(唔計沙地/美職):輸
球會聯賽總入球:輸
球會聯賽(唔計沙地/美職) 總入球:輸
球會總入球(唔計友賽):輸
世冠杯入球:輸
國隊隊入球:輸
國隊隊入球(唔計友賽):輸
帽子戲法:輸
國隊隊帽子戲法:輸
大四喜:輸
罰球入波:輸
12碼入波:輸
國隊隊12碼入波:輸
歐聯:輸
歐聯入球:輸
歐聯淘汰賽入球:輸
歐聯分組賽入球:輸
歐聯助攻:輸
歐聯神射:輸
一個世界杯贏哂上面咁多樣
如果計場均呢
你仲好意思講
你試下踢士砵亭 曼聯 祖記 葡萄牙丫
你齋計總入球無撚用,人地係最方位屈你機

人地場均入球屌打你、助攻屌打你、場均/總入球助攻貢獻又屌打你、過人又屌打你、組織贏你九條街

你係踢多人地百鳩幾場之下先入多幾十粒仲要助攻突破組織加其餘所有高階進攻數據都輸到仆街之下諗住係沙特刷返一百幾粒入波就可以補返?笑死人咩

中肯講句阿朗停傳帶射得射呢一環叫做可以比下,其他輸到仆街

踢埋啲burger league刷數據唔計啦
計場均實你贏架on9
細哨迪高亨利
沙維小白
包皮尼馬
你唔係諗住數啲隊友出黎就得吓話
首先C朗有4個金球級數隊友包括費高卡卡摩迪賓周馬
然後皇馬銀河艦隊+意甲9連冠嘅祖記+費sir曼聯你當全部係垃圾呀?
人品囉,美斯嚟香港都笑面迎迎有求必應,相反朗狗就成日打爛細路嘅電話
世咩界盃
阿拉伯冠軍盃個含金量多撚過個爛鬼世界盃囉
無辦法世界杯真係球王必備嘅獎杯
以前公認嘅 球王 比利 / 馬勒當拿
都一定要有世界杯
美斯贏世界盃啲隊友踢白禮頓 賓菲加 維拉 西維爾 馬體會 熱刺咋,你試吓比佢踢葡萄牙,有三個曼城主力 曼聯副隊長 意甲mvp,攞多咗兩次世界盃啦
牙朗隊波世界杯無表現係死罪
早2日單場5助攻
https://www.messivsronaldo.app/detailed-stats/
根本係兩個唔同類型既球員
仲賺左D水魚花迷一筆
係囉美斯輸咁多但點解冠軍同賽事最佳多過你朗狗呢
得罪講句,好人好者點會迷條魔鬼侏儒
肌肉量都屌打啦
罰球入波:輸
金球唔計啦 美斯輸

罰球美斯入得多啲 不過照計佢輸

世界盃入球唔及C朗頭髮入球 美斯輸

助攻唔計靠隊友射術 美斯輸
去到而家仲比
都幾搞笑

以前同台告魯夫對碧根鮑

結果係大家都公認球王

告魯夫都無世界杯啦
so what?

佢地都已經離開主流足球圈一年有多
都唔知仲有咩好討論
C朗係勁
但美斯真係勁過C朗
算啦
一個贏6:0 戴帽
一個劇6:2 5助攻

兩個都仲痴線緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞