希望林峯(管家仔)今次可以真正上位,做港產片新一代男主角

59 回覆
85 Like 19 Dislike
返支那食元素表仲好搵

返香港喎
唔認同,肥姜好多野自己拎黎,唔自律減肥,屌fans
林峰係有料好多,但佢果時爆紅都差唔多三張,姜岩岩先廿五,都未有時間比佢浸下就推左出黎,而家年代唔同,無得比你慢慢拍下電視做茄喱啡磨鍊下先,林峯做秦始皇之前又咪二打六,而家要韓國咁做練習生出道前已經高強度訓練,一出道即成品
我宜家唔係講緊佢實力,係講肥姜人品。林峰入行都係20左右,佢有無屌過fans 同暴肥?
亞洲第一
家棟可能我睇佢劇集作品唔算多 4,5套左右
到佢岀嚟好幾套我已經覺得冇電視味
依代由電視岀嚟係個好大關口,一嚟少開戲
愈留得耐愈難甩,亦絕對同印象對等
其實好好彩林峯中間有去唱歌
因為拎林峯同馬明比
純拍劇嘅馬明正正就係愈難甩嗰個
所以絕少喺電影見到佢
陳豪明明電影先,拍完劇再偶有電影
都有少少電視味,好奇怪
問我記得佢係愛滋針定得得哋,我會話後者
紅左好多年啦
以前話自己鍾意林峯就好似依家話自己鍾意薑b一樣會被恥笑
唔係喎, 而家有D老味, 啱啱好。
垃圾戲,假票房
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞