「人妻天花板」謝安琪晒性感健身照揭巨廳大到可紮營 4千呎豪宅設私人泳池籃球場

53 回覆
12 Like 33 Dislike
被譽為「人妻天花板」的謝安琪(Kay)與張繼聰結婚17年,育有16歲大仔張瞻和7歲細女張靖(Kakaball),一家四口住在大埔4,000呎豪宅,生活幸福美滿。兩公婆又不時於社交網分享家庭樂,近日謝安琪就公開了家中運動照,令大宅環境再度曝光!

謝安琪昨日(2日)於IG貼出居家自拍,透露在健身教練鼓勵,以及老公張繼聰日日示範運動的好處下,近日終扚起心肝重拾運動習慣,她寫道︰「其實運動後出一身汗的感覺真的好舒暢呢,身體的溫熱和完成運動的滿足,就像為自己自製了快樂的陽光。坐言起行就由今日開始,只要你想,每一刻都可以係一個新開始。」

謝安琪年近半百極凍齡

相中所見,謝安琪穿吊帶Bra Top大晒性感鎖骨,且面色紅潤兼香汗淋漓,估計是剛做完運動,不少網民都大讚她依然充滿少女味,完全不似47歲兩孩之母:「20歲?」、「Kay運動後容光煥發好靚靚又後生」、「唔使使運動,見完你張相,心跳升到180啦」、「真係靚到癲皮膚勁好」,其中亦有人焦點落在她的豪宅,事關其家中巨廳竟搭建了一個家庭式屋形帳篷,但屋內仍尚餘許多空間,非常闊落。
7歲細女張靖(Kakaball)
唉想做佢地個仔
個名
神宮寺奈緒?
日日同老母沖涼
咪就係比華利山咁大把

唔知佢比人呃左幾多錢?
第一幅真係
正式
唔係友田?
其實佢兩公婆都唔算大紅大紫,都可以住大屋,搵得多過好多普通人。做藝人真係咁好搵?
謝安琪都唔算大紅大紫咩
藝人係咁 紅一時都夠食成世
算有名氣了 張生大把廣告
咁都唔叫紅 傻撚左

個仔仲老過老豆老母,搞咩黎
謝安琪未紅嗰陣已經好慳錢,全部衫都係借,紅一排之後賺到錢就拎去投資,上岸之後唔再眷戀幕前做背後女人,身材又好,張生真係執到
個老公成日群埋班倫敦金
慳埋慳埋比班倫敦金呃晒個到衰呢
紅唔到4大天王級算唔紅
個孫嚟
個仔成面so
係撚佢地個仔 佢地個健身教練黎架
又搬?
咁都唔紅
謝安耆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞