[阿儀結婚鳥?] 阿儀薛影儀假結婚慶祝40歲生日 嫁「亞視高層」畫面勁詭異

15 回覆
4 Like 4 Dislike
親愛既阿儀結婚, 咁大件事冇人講既?

https://www.am730.com.hk/娛樂/阿儀薛影儀假結婚慶祝40歲生日-嫁-亞視高層-畫面勁詭異/449536

阿儀薛影儀假結婚慶祝40歲生日 嫁「亞視高層」畫面勁詭異

阿儀假結婚慶祝今天的40歲生日。

前「亞視一姐」薛影儀(阿儀)今天40歲生日,其好姊妹黃榕拉隊為阿儀搞模擬婚禮,安排壽星女披上嫁衣慶生,阿儀把今次假結婚場面上載至社交網,引起不少網民討論,有人認為阿儀似被玩過於高興,更直指畫面似足冥婚,真係大吉利是!

阿儀今次假結婚來慶祝40歲生日,被安排嫁「亞視高層」,由黃榕充當伴娘,阿儀表示:「今日好開心梁師傅幫我預備扮婚禮生日會,又扮新娘姊妹,又見到幾年冇見嘅亞姐朋友甘穎怡、連小喬,好有驚喜。」阿儀在街頭上演拋花球一幕,結果由黃榕接到花球,黃榕興奮表示:「好開心,嫁得出,但係冇男朋友。」阿儀更爆黃榕已接花球好幾次,並形容:「幾好啊!」

黃榕隻老雞幾撚時先肯收皮
女版 tommy (生命力)
黃榕幾時肯放過人
比亞視利用完,出到嚟就比一班所謂既姊妹利用
一班完全冇人識嘅阿姐,黐埋阿儀度,以為可以有曝光
同冥婚無乜分別
儀你老母
總未玩完
佢有冇50歲?
好似冥婚
如果唔係阿儀,其他果D女人絕對冇人會影相或者有興趣報道
咁算唔算欺凌?
其實仲想恰個弱智幾耐
佢哋唔撚悶嘅咩?
成班烏合之眾為咗搏上鏡,傻嘅都唔放過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞