何君堯欲與周庭自拍,但不受理會。

197 回覆
424 Like 5 Dislike
做得好,漢賊不兩立
上面班小學雞收皮啦學人講尊重講禮儀
男人主動向女人要求握手本來就唔符合禮儀
女士係絕對有權利拒絕握手
而握手某程度上係有志同道合,有相同方向既意識流表現
話人無禮貌唔尊重果啲真係得啖笑
一班五毛趁機又發惡咬人
有學過禮儀都唔會咁講
有興趣自行參閱禮儀金說,留意返係大陸禮儀學家寫
一陣又屈我話咩外國勢力西方禮儀乜乜柒柒

「男人主動向女人要求握手本來就唔符合禮儀」

屌你,女仕洗唔洗包頭幪面呀

唔好quote啦,本身已經睇唔到
洗撚畀面共狗咩 正常人都唔會同過街老鼠握手

做得共產黨隻狗你都預咗嫁喇 又要做雞又要攞貞節牌坊
連政治人物握手代表咩意思都唔知
你估你同你老母握手呀? super 打和?
上面又可以block 2個弱智

係呀 你咁撚勁講黎聽下啦 我就唔撚知啦 奧巴馬都係咁同習總握手

你以為奧巴馬同習總係敵人? 佢哋只係有利則合嘅人嚟
咪撚回班五毛啦
一班五毛趁機又發惡咬人
有學過禮儀都唔會咁講

正確,男女握手係要女方伸手先。
一班五毛趁機又發惡咬人
有學過禮儀都唔會咁講

正確,男女握手係要女方伸手先。

True
痴漢
傲嬌
唔握手咪唔握手囉
個個伸手都要握咪好唔得閒?
聖誕節唔好出尖沙咀添呀
成堆肥婆free hug 你
你唔hug好無禮貌架

無人迴應下

佢握代表周庭唔握有問題?

邏輯在哪?

敵人黎wor,人渣敗類wor,又唔係民主社會做咩要做門面野同敵人握手呀

佢係周晴咩 " a 同b 握手 "同 "c 唔同d 握手"有咩關係

又話對方係敵手係狗 所以唔握手係應該既?
咁黃之鋒 咪即係做錯左?
個龍點究竟點擺架
痴漢呀

無人迴應下

佢握代表周庭唔握有問題?

邏輯在哪?

敵人黎wor,人渣敗類wor,又唔係民主社會做咩要做門面野同敵人握手呀

佢係周晴咩 " a 同b 握手 "同 "c 唔同d 握手"有咩關係

又話對方係敵手係狗 所以唔握手係應該既?
咁黃之鋒 咪即係做錯左?
個龍點究竟點擺架

9up到自己駁倒自己 本土派智慧
周庭 bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞