陳冠希:我有梁朝偉一半帥已經很好了

229 回覆
358 Like 23 Dislike
其實落club 既話你要睇既係女仔角度
梁朝偉金城武靚仔就緊
但啲女想被陳冠希屌多啲 因為陳冠希個格係真係yo女格
梁朝偉金城武個種係你行街見到捉住佢影相就真係影相
陳冠希係當年真係開新鋪啲女入去同佢影張相都想拱個頭埋去錫佢
唔係話梁同金唔得
而係講到想被仔屌 陳冠希係個種啲女想俾佢既個種
梁同金係個種 啲女想俾佢拖住行街睇戲食飯煮飯仔個種
咁先叫做算好靚仔 佢呢啲級數真係唔洗考慮靚唔靚
後生既尊龍可以一戰

2x Vs 2x EDC 贏

4x Vs 4x 梁朝偉大勝
因為陳冠希個性格似friend啲
佢fuckboy得嚟有時啲樣怕醜
加上style比較好

佢全盛時期冇man過
好似大家嘅靚仔同學咁
真係人見人愛
好老實講 我九十後
一向都覺得梁朝偉唔係話勁靚仔果隻
金城武 希哥呢啲就係
有d人越老越好睇
好似3哥咁,後生得個高字,又細眼又柒又賓周細
而家完全兩個feel, 型到癲
我都唔明
但好似劉華都話五虎最型係三哥
三哥係型既 但都唔明點解後生會係五虎
其實都唔係好明點解會同柏g結婚
又唔係無得揀

眼耳口鼻黎計岩岩好一半,咁樣滿唔滿足?
偉仔最靚仔
輸咗個下巴同嘴
點睇得出佢賓周細
牙偉
黎明40歲都好靚仔
佢好似唔識老咁
呢幾日演唱會佢狀態fit到黐線,睇落去最多似30零
其實Leon已經57
應該因為當年本身同過栢芝一齊 又十零廿歲就認識大家 又靚仔靚女又外國過黎
最最最主要原因係當年王菲結婚 霆鋒知道自己無望 咁啱栢芝又出現返係佢既世界
佢應該覺得係得返栢芝先了解佢同埋明佢可以同到佢一齊 加上又到廿幾歲適婚年齡 就栢芝啦 咁咪一齊返之後就結埋婚
我覺得最主要真係因為王菲決定結婚 霆鋒先會諗栢芝
當年有邊個係你會覺得霆鋒會夾到 容祖兒又無可能 twins又細過佢
其他人佢又唔會主動接觸既
好似車銀優
你搞撚清楚邊個似邊個先啦
有次序之別架小朋友
可以享用咁多黃金期女星個臭閪
希哥係男人既偶像
你講到佢好似無得揀咁
佢最愛係王菲
你覺得佢真係仲會揀?
咁啱係柏芝 咪柏芝
咁呢個就梗啦
但係唔係食唔到魚翅就食屎㗎
佢除咗個樣之外真係全方位屎嚟
柏芝雖然把聲真係唔掂,但佢身材好好架(雖然對波係假,但比例係真係好好),阿嬌就真係除咗樣其他真係全方位都係屎嚟,仲要柏芝仲靚啲
閃卡前都仲可以咁講
閃卡後真係全方位屎
謙虛咁講
大家都靚仔到金字塔既0.1%都無乜可比性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞