NBA係咪已經冇曬嗰種可以獨當一面既球星

300 回覆
23 Like 77 Dislike
同埋佢趷高就掂到個框
個概念即係同我係屋企門頂裝個框一樣
我唔會想咁樣打波

尋日In your face Durant
都仲未夠娛樂性

連登仔真係難服侍
Antman有啲料啦 打到太陽3隻抱團狗仆晒街
自從喇叭占開啟左大抱團時代
NBA已經得啖笑
跟住CURRY帶起埋遠投風氣
肉搏少左,唔講MJ,係KOBE時代開始睇波既就會覺得NBA愈黎愈悶
跟住同菠菜合作,D裁判判罰愈黎愈誇張
搞唔撚掂,我而家睇NBA都係睇下自己鍾意既球星
帶腦睇根本睇唔落

似OFF TOPIC左,不過而家好少一人一城
D球星無左以前果隻忠誠感
我屌既對象係你 你係邊個 隨時係nobody
你屌既對象係nba新人王 競逐dpoy 場均20/10 3.6block 1.2steal
真心想知咁都唔叫獨當一面 咁咩係
真心想知你係你範疇第一年有冇咁既成績
睇場波都有老屎忽
而家d球星同2000年代比真係冇乜個人風格同同星味
個個差唔多咁款,唔睇數據企出黎個個無名小卒咁樣
吸引唔到人睇
而家玩2k24仲係沉淪緊曼巴年代d球隊
Playoff都未入到應該都唔會無聊嘅
老屎忽mode既話同你講邊個都嘥氣
呢3個既話我會揀Murray
係, 佢係好過MJJ KOBE ROOKIE
但人地題目講緊獨當一面球星
就算真係獨當一面都係一兩年後既事
邊好過mj rookie season
mj 仲要82場場場打足
Ant mam係
Luka同Wemba真係未得
頭47分鐘jokic
最後一分鐘Murray
Murray 係clutch time player
up乜春呀你 打咁撚多字 好撚嬲?
係獨當一面就唔會同上年冇佢果時戰績一樣啦
Antman 開始有feel
如果佢carry 贏到金塊就不得了
真,Kawhi Leonard、哈登、PG自己帶隊時就好睇
3個係同一隊就唔同哂感覺
你嬲撚到
你嬲撚到
同太陽果3件一樣
同意 火箭登同速龍Leonard 有獨當一面一個打撚曬既感覺
一定係ja morant
揸槍既佢仲勁
咁都嬲。。。
derrick white 啦 除左頭髮少 樣衰d 之外 carry 住JT Brown
當年後kawhi 時代 spurs playoff 靠佢死頂住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞