張致恒老婆雯雯自爆與媽媽斷絕關係! 各自各生活:只係一個債主同借款人!

100 回覆
2 Like 44 Dislike
條廢柴肯定扑野個陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅哂

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊個陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!

老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴廢事比佢知有幾爽

然後steven粒聲都唔出就射左,頂盡子宮口狂噴,廢事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射左,一手推開steven

Steven抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆個充滿橙皮紋既肚腩度

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用」

然後steven又撻反落床㩒電話,「肚餓呀」
雯雯:「食屎啦你去」

然後又著翻套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫西feel緊d餘震

然後班細路開鎖匙入翻屋準備開飯,拎d公屋鐵碟出黎
轉個頭去Disney玩足一日
其實steven冇揀呢條癲婆既話 而家冇咁節墮
自己衰鹹濕,怪邊個
跟本無人想知呢兩個人既野 成日開貼做乜撚野姐
準備寫故
課金再睇後續
果班助養人都唔撚醒水嘅

次撚次都要個撚樣提先識入錢
連登仔係咁
最鍾意義務幫啲強姦犯同白卡宣傳
條廢柴肯定扑野個陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅哂

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊個陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!

老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴廢事比佢知有幾爽

然後steven粒聲都唔出就射左,頂盡子宮口狂噴,廢事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射左,一手推開steven

Steven抆反條j出黎,右手一fing,fing d餘精滴哂落老婆個充滿橙皮紋既肚腩度

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用」

然後steven又撻反落床㩒電話,「肚餓呀」
雯雯:「食屎啦你去」

然後又著翻套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫西feel緊d餘震

然後班細路開鎖匙入翻屋準備開飯,拎d公屋鐵碟出黎
真獨立
面皮厚撚到
呢家人真係好煩
雯雯幾時開onlyfans
但呢個關事
呢啲港女真係好仆街
乞衣勤力過佢
完美示範咩叫一不要臉則天下無敵
只係一個幫過我嘅契弟
幾爽
養幾個細路, 養一班狗,請工人
然後日日叫窮

生活質素好過唔少人啦
幾時養埋車啊
用乞衣界kol 呢個朵 出去r job返嚟好過啦
連登咁小眾都咁大影響力
社會垃圾,快撚啲同你老公一齊攬住跳樓喇
可能遲下鐵碟都要去賣

轉用紙碟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞