國家疾控局:要求各地五一長假期加強防疫 入境要抽驗新冠核酸!

40 回覆
11 Like 2 Dislike
以為你回old news
香港人帶病毒上去
深圳海關真係識玩吸緊香港人上去消費救國, 點會玩呢啲咁樣戇鳩防疫嘢
可能又爆新病毒, 永續動態清零及全民口罩令
應要重推安心出行
其實政府要爆成點先會實施返口罩令
因為2022年果陣做左勁多核酸檢測棒,用唔哂

家陣清下貨
刁大大說的算, 就算出邊死九成人
無刁大大講一聲都唔會實施
人哋大陸佬仲醒過我哋,好識得點樣陽奉陰違😎
香港成班柒官做嘢永遠死估估,經常跟車太貼
你以為啦

2022年 當時維尼下令封城, 成班大陸官員封城封到餓死人, 燒死人
上海經濟 直情封到收埋皮
大陸D官員 擦鞋先係最勁

On9仔。嗰陣係全民動態清零呀。而家開放哂連大白都收哂皮。邊度有地區傻仔會執行啊?
隔離14日先俾入香港
太幸福了
希望中共國可以再進行封國封城封區德政
呢點係睇中央強唔強制

就好似之前 中央下令禁止電動車
結果一樣成班官員/公安 為左擦鞋, 走去專門捉D 電動車既人
搞到天怒人怨咁

大陸官員 為左擦鞋, 理得你班平民去死, 最重要係自己可以升官

你真係唔熟大陸官場
多D睇下大陸新聞啦, 增加下自己見識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞