(認真) 前港姐楊思琦性病好返未?

127 回覆
82 Like 37 Dislike
唔係呀佢有性病?
想請問除左醫院,邊度有得check? 唔想病歷傳上去可以點搞?
其實點解成日傳佢呢樣野? 係真定假ga?
佢自己講
HSV
佢當年自爆....................
惹性病傳女兒疑雲

2014年5月上旬,楊思琦接受雜誌訪問,指其女兒Krystal去年中曾經大病一場,後驗出係疱疹二型。醫生要她簽字做手術,發現有個拳頭般大的膿瘡在肚子入面,需要把膿瘡連一段腸臟一起切走。[21]

有網民立即指疱疹二型是性病,極可能經由母體傳染。有網民懷疑楊思琦從吳帥感染此病後,再傳給女兒。又有網民指楊思琦公開女兒染上此病,會令她成長後嫁不出去。[22]更有人附會指「女兒生性病母倍感傷悲」。[23]

後楊思琦澄清,自己弄錯了,其實女兒患上的是疱疹一型,又說女兒摸完下體放入口,故染上此病。不過有網民並不相信,認為如果對此病沒有認識,不可能會講出疾病的名字。有網民更直斥「又不見我生飛滋(口腔潰瘍)弄錯成生愛滋」![24]
疱疹二型
有無病都好 我都想上
up
超級臭雞
人生馬戲團
女兒摸完下體放入口,故染上此病。
無人傅染佢,個閪就唔會帶有疱疹病毒啦
一係佢老母傅比佢,一係佢咁細個就破咗處
咁癲? 佢點講? 話自己有xx?
一型 同二型 其實係咪都係個樣野?
一型 二型 你是哪類型??~
佢都算係失敗既臭鷄
學下師姐大美人啦~
二型會唔會生係肚入, 唔係生係性器官咩
打飛機唔會有std 放心
如果經母體感染,有機會經下體入腸。

第一型疱疹 (HSV-1) 通常會引發上半身的感染,例如是口腔、嘴唇、鼻子、下巴等
第二型疱疹 (HSV-2) 則較長出現在下半身,影響生殖器官、臀部、肛門附近及大腿等位置。 
比個性病大陸佬趙完鬆,真係慘
一屋幾姓人
未來聊天室
6秒減一日命
屌唔屌得過
老啦,仲思奇妹
一型係唇瘡 比較普遍,皰疹主要喺嘴唇,主要接吻傳播

二型係性病,皰疹主要係性器官 ,主要性交傳播

兩種都傳染性極高,而且冇得徹底根治,只可以靠免疫力暫時抑制
即係個女一出世就疱疹二型? 定係只係係條腸ga ja?

同埋個時聽唔知邊度話如果割左包皮, 有為皮膚變硬, 所以無咁易中 HSV.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞