鏡粉柒出國際 :神徒與網民爭論Anson Lo性傾向 引來AL前男友親自「Say Hello」

75 回覆
42 Like 9 Dislike
鏡粉又一柒出國際事件

一名神徒在Thread與一名網民爭論Anson Lo性傾向,認為Anson Lo現在冇所謂「扮直」,現在只是因私隱問題所以以才不談論性向話題。而網民則就認為 AL出櫃新聞已公開,不應再「扮嘢」。最後更引來Anson Lo前男友Kalok向該名
神徒「Say Hello」

據悉留言👋😂 的為當年與Anson Lo一同受訪出櫃的Kalok
睇下班人幾時激嬲人地個Ex
搞到人地去同八卦雜誌分享下Anson Lo當年拍拖點滴

到時連登仔就大把花生食
姐係點
too long didn't read
有個網民認為唔應該再扮嘢,AL係gay已經係人都知. 神徒就話 你點知佢100%係 gay、你又冇同佢一齊過

之後Anson Lo個ex就同果個神徒 say hello

懶得睇咁多撐基佬既對話
純想食花生 有冇懶人包
邊個THRAD呀
一名神徒在Thread與一名網民爭論Anson Lo性傾向,認為Anson Lo現在冇所謂「扮直」,現在只是因私隱問題所以以才不談論性向話題。而網民則就認為 AL出櫃新聞已公開,不應再「扮嘢」。神徒就話 你點知佢100%係 gay、你又冇同佢一齊過,之後Anson Lo個ex就同果個神徒 say hello

爆多d
好想睇班鏡死
呢單係神婆柒啫,not鏡粉
唔想人講佢教主又係都要撩起個話題講,人地駁佢又嬲連教主ex都睇唔過眼要留言
好正 好想食花生
幾好笑,嗰頭話完人冇同過AL一齊,唔會知佢係咪純gay,呢頭同AL一齊過嘅ex就上水

柒徒敢唔敢即場問下人哋AL係咪100% gay?
【愛翡仇鏡】
翡冇睇十年以上
只係MIRROR ERROR COLLER 都係垃圾
都係好憎ED垃圾
Gaylo其實忍唔忍到屎?
班柒徒點會問,根本唔洗問都心知肚明AL係100% gay
但係當其他人指出AL 係gay 佢地就會嬲

而家個神徒淆底 del左個po
冇花生食啦
thx懶人包
置頂
外人眼中唔會分你係神婆定乜水,都係鏡粉
全文總結
佢個ex咁多年都冇受訪講AL
都唔知係咪 已經收左揞口費
但見到d柒徒咁柒 咁自欺欺人,收左錢都睇唔過眼
班阿嬸為打飛機咁自欺欺人
可能係萬能插呢
根據呢班大嬸嘅logic
佢地幾十年來都打開飛機J靚仔
聽日就會突然唔再受任何靚仔吸引
改去J佢老公既av女優 再去同女人結婚

柒少陣啦
佢係Gay
但佢d隊友就萬能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞