2023-24 NBA季後賽討論區 (14)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
5000萬假波
腸係咪無哂frp
定同之前速龍條Porter 一樣
自己賭埋一份?
Embiid今個playoff dirty play
我覺得超越左全盛時期綠師傅
好似連次輪都冇晒
個件人工咁低就話賭撚啫,50m大把人一世搵唔到
本身都同情佢傷住打
仲要喺西岸,慘過咸網
佢仲有3年160M 你出幾錢比佢打假波
底褲都冇晒
成隊波得書同艾撚叫有價
Kd應該要蝕本賣返出去
佢仲有三年160M食 點會收錢打假波倒自己米
有錢佬都要賭錢架
可能捉你心理
建議太陽去check
可能有意外發現,咪可以唔俾$直接炒左牙beal
咁去賭城得啦,大把佢輸
從來無質疑過Beal打假波
佢真係咁上下
season傷到仆街,本身都冇點夾過隊波嘅
大腸2030年之前:
0首輪 0次輪

好心杜蛇打波算啦,咪指指點點高層點組隊
隊波兩個單打手仲換走個PG搞第三個
等睇下場出局之後喊苦喊忽
關咩輸
Beal呢單野大腸老細㩒掣
大腸2030年之前:
0首輪 0次輪

好心杜蛇打波算啦,咪指指點點高層點組隊
隊波兩個單打手仲換走個PG搞第三個
關咩事
Beal呢單野大腸老細㩒掣
書人<>吹羊
惡夢輪迴
講冠軍相
狼仲勁過塊咁好似
狼勁平均 三分又唔錯
後備屌打塊
Kevin Durant never felt comfortable with his role in Phoenix’s offense alongside Devin Booker and Bradley Beal this season, per
@ShamsCharania

“Those sources said Durant had persistent issues with the offense, feeling that he was being relegated to the corner far too often and not having the proper designs to play to his strengths as the offense was built around pick-and-rolls.”

(Via http://bit.ly/3xWW9xk)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞