[集思廣益] 食環署新道具

174 回覆
270 Like 2 Dislike
佢碌尻咁點隔熱?

PP熔點高達167℃

Ok 佢個物料可以隔熱
但係個用法係點用呢
佢粗到成碌鳩咁 太陽燒唔爛佢都冇用啦
佢碌尻咁點隔熱?

PP熔點高達167℃

Ok 佢個物料可以隔熱
但係個用法係點用呢
佢粗到成碌鳩咁 太陽燒唔爛佢都冇用啦

打開佢 大字形 放係底
梗系幾蚊十幾蚊個價低者得既爛鬼野啦。(利申,政府大打雜

系你老母呀
無人屌5P
打上1823問
屌佢老味又送乜又送物呀嗎,佢最撚興嫁啦!最拉尾睇吓,屌你老味!屌你老味黃豆咁撚大粒果d唔知乜撚野,屌你老味攞撚左你要丟果d野
屌佢老味又送乜又送物呀嗎,佢最撚興嫁啦!最拉尾睇吓,屌你老味!屌你老味黃豆咁撚大粒果d唔知乜撚野,屌你老味攞撚左你要丟果d野

做乜撚野會quote 左
夾牙膏嗰啲?
認真答你,應該係旅行用衣架嚟,不過點解咁撚大舊

無勾點掛起佢

白色條野背面有一格格窿,俾你掛起啲勾到 似係

樓主試下

咁好話掛野啦,我啱啱用左10鐘先掛到二條眼鏡布

佢碌尻咁點隔熱?

PP熔點高達167℃

佢隻膠唔似PP
利申: 中三果陣化學有A
望住張圖十五分鐘都睇唔透呢舊野有咩用
試下打橫訓低睇下可以用黎做咩

夠唔夠
樓上話係隔熱墊嚟
你再研究一下
認真答你,應該係旅行用衣架嚟,不過點解咁撚大舊

無勾點掛起佢

白色條野背面有一格格窿,俾你掛起啲勾到 似係

樓主試下

咁好話掛野啦,我啱啱用左10鐘先掛到二條眼鏡布

有冇試過掛t shirt
暗器來丫叉來

下期食環係咪會送埋其他部分
https://www.hk01.com/熱話/113849/-不是月光寶盒-食環署膠製紀念品考起連登仔-用途原來係-

開估

Hello 記者朋友 我係怪力亂神

between, 如果舊野真係拎去隔熱,一直溶緊
https://www.hk01.com/熱話/113849/-不是月光寶盒-食環署膠製紀念品考起連登仔-用途原來係-

開估

Hello 記者朋友 我係怪力亂神

between, 如果舊野真係拎去隔熱,一溶緊
用法係撐開舊野再平放係檯面再平放隻碟上去
屌你咩
根本多撚餘
追列live 先知係咩 笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞