譚仔 話轉頭幫我落單等5分鐘都未過黎 之前出張飛比你自助

40 回覆
34 Like 7 Dislike
仲話要dl佢個app先落得谷撚氣直接走左
3,4個staff食緊飯 得一個做野
真係痴撚線service

尚德商場鋪
係呀 你download到個app咪好囉
我去燈籠街落地庫嗰間 收唔到訊號咖
唔明點解唔比用web 落單,係都要人down佢個app
多餘,咁人地餐廳規定要用apps落單咪用apps囉,點

解要問唔用apps得唔得,用web又得唔得,咁多問題

做咩先?
所以樓主咪唔食走人lor
因為 關羽張飛留比趙雲
首先我冇問
第二用都唔係問題,大把餐廳張張台擺定張單係度,你一坐底自己搞掂
你係要搞自助就唔該跟足d
第三你話完轉頭幫我落 過5分鐘彈張單比你話唔dl佢地個app落唔到 個人行撚埋過黎都冇諗過幫我落轉身就走

做咩先?
呢間服務係特別西的,等外賣都好L耐,啲人淨係掛住傾計唔係返工,個店長除咗聲大大都好嘈都係管唔到間店
用app不突止仲要迫你註冊 填勁多野
簡單直去網頁落唔得既
兩間譚仔自助落單都戇鳩鳩
一坐低又唔係即刻畀QR Code你
然後又要叫阿姐攞 叫一大餐先有人理
有啲優惠又要電話落單先有
咁好心你想人用多啲電話落單就準備得好啲
唔止一次叫極都冇人嚟落單
我要自己行出收銀問佢攞QR Code
咁你最後有無食,有食真係賤種
真係唔明班阿姐諗乜 係咪特登唔放低張單
想人叫你出張單比佢掃等自己叫做仲有野做

已經唔係爆場 9成就cut人架啦都仲咁既樣
定係已經收到風冇得做所以本pea
攞多啲資料
呢期推緊註冊佢個app送雞翼一碟…減3蚊
乞衣優惠
可以叫佢落單架喎
譚仔難食左勁多, 米線換左材料 雞肉又似嘔吐物
點解仲去?
反而三哥keep到
外賣平台成日做優惠
今期熊貓又做半價,六七十蚊食到飽肚
冇食譚仔好耐,又貴又唔好食
尚德冇!
搵返2009 2010 2011 睇返
今日譚仔 = 大陸山寨
真係算了 賣盤合理
用佢個app仲要畀晒個人資料先用得
收集你啲個人資料拎去賣囉
食得譚仔 唔係腥港仔就 智商有問題
自助要DL app 根本弱智,諗嗰條友智商有問題
唔白痴喎
可以拎去賣錢架
係用果個白痴姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞