[最區公道伯 屌你老母咩] 曼聯終極FF轉會窗吹水區 [2694]

1001 回覆
20 Like 8 Dislike
AWB:屌,點解個波會飛黎我呢度㗎,我陣間應該用腳面ban,用掃把腳盪角定腳指尾拉西?用左腳射定右腳射好呢?入咗之後點慶祝好呢?唔入會唔會比人屌㗎?

到回過神

屌,個波呢
仲有拎波,望兩望,斬出界
Enough is enough
查洛保雲屌打晒我地所有翼喎師兄
佢入到球之後個人跑得快咗
我哋啲反擊下下由後場跑上去,冇咁好力
如果控到場,淨係前場跑會好好多
我屌佢老母英超
仲要黑幾多球呀

上場雲比沙卡咪咁樣比人罰12碼
呢場般尼條友咪一撚樣,球證連電視都唔去睇?
又係衰把握力
打得最好個段入唔到波 跟住就失咗個勢
冇拉SHIT 隊波係順好多
好明顯
It's time to say goodbye to our TRASHFORD
拎住嗰波衝埋人地到 = 踢得好
一來啲人上頭係咪都自己射
二來坦真係要lan,啲人入禁區之後啲走位完全無章法
機會唔係無,但企錯曬位就真係無
條友唔上腦嘅話其實幾勁
其實足總咁樣做波 洗撚踢咩 屌你老母真係好似明黑9你咁
佢自從落咗後備之後就日撚日post ig story 做gym
可以計下今季唔比人黑會多番幾多分
你黑都唔好咁明顯丫

上場一樣情況雲比沙卡即刻罰12碼
今場球證連電視都唔去睇
每季我地直接-10分開季咪算囉
好多場輸埋曬啲on9 12m 其他隊就冇事
var話有就有啦
季初阿狗果球前足禁區內撥走個波,又係無
VAR房點會睇唔到呀,擺明黑啦

呢d一定要好似費sir咁屌柒足總,佢地先會收斂
奈何而家曼聯弱勢,人地當你臭四
理性曼迷表示要自己踢好啲波先好話人黑哨
我好記得對芝娃娃嗰球 條欄坦加比爾將海龍成個人拉落黎 都冇12m 比著以前龜咁樣 已經比撚左
屌你老母真係痴撚線
喔喔真係感覺支持呢隊閪波好似同全世界作對咁
VAR 冇出聲球證點睇電視
而家最大問題係clear error 先會叫球證睇電視
呢d 55波,甚至係64波都唔算 clear and obvious
因為灰色地帶,可吹可唔吹
呢兩場主場對榜尾點作得準
睇多兩場先講啦

利申覺得暑假要賣福
呢球都係啦
但其實球手球我覺得更嚴重
成班球證明顯係夾過唔撚比

咁海倫果球更加唔會比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞