拍拖六年之後先出軌

20 回覆
5 Like 56 Dislike
我28歲 同女朋友已經喺埋一齊六年 諗住儲到首期買樓就結婚 女朋友係錢銀上管得好嚴 我番工月薪三萬幾 加埋被動收入收租 月入4萬7到 但女朋友就只比3500 我做零用 搭車食飯另計 佢唔肯加錢 話要用嚟買樓 ok算啦

係呢個平平淡淡既人生中 因為工作關係 去左幾轉上海 因工作識左呢個女人 佢27歲 一開始我地都係傾工作上既野 之後為左方便 互相加左微信 微信有朋友圈架嘛 可以睇到佢啲自拍呀果啲 我都有分享我既野上朋友圈 佢都有留下言

慢慢由工作上既人 變左朋友 佢生活上見到乜野搞笑野都會分享比我睇 講比我聽 如同 我都會分享啲搞笑野比佢聽 我普通話唔太好 佢話唔緊要 佢學廣東話 佢仲有養隻肥貓 好撚得意

當佢朋友 我同佢分享左我既生活煩惱 我大概呻下 咁辛苦做野搵咁多錢但自己就無乜點份用 有時同女朋友為錢銀嘈都會同佢呻下 不過我同女朋友好快又無事 但呢個上海女仔 佢問我 比你有錢你想要咩 買啲咩 我諗左諗 唔知呀 轉個頭 佢轉左2萬人民幣比我係微信。。 話叫我想買咩就買咩 但可唔可以飛去上海陪佢三日

我竟然 衰到又食 又拎

之後仲發覺自己慢慢沈左係上海妹身上 對比女朋友 上海妹 溫柔 體貼 搞笑 有錢 我要咩都比我

呢個關係 已經一年幾就快兩年 琴晚 上海妹有晚打比我 講左好多野 問左我一句 可唔可以同佢結婚 佢唔想再咁偷偷摸摸

我真係唔知點 但我知無論我做咩決定 我都已經傷害左兩個好好的女孩子了
冷靜落嚟諗吓覺得自己真係一個人渣
有陣時都幾佩服你個腦可以諗到咁多戇鳩嘢
Respect
廢人一個
你都唔好太謙啦,9 up方面你哋打和.啦,uper!
你一係人格分裂,一係精神分裂。

正氣小子

諗住儲到首期買樓就結婚 女朋友係錢銀上管得好嚴 我番工月薪三萬幾 加埋被動收入收租
?!
有咩唔同
有啲熟口面
見到username都知係on9仔啦
精神分裂的意思並不是一個人的精神出現分裂,而是病人思想或感覺出現失調。思想失調例如覺得有人要害我,覺得自己好叻,但事實並不是這樣;感覺失調例如幻聽,明明沒有聲音卻聽到聲音,或明明身邊無人卻覺得有人摸自己,或空氣中沒有味道卻聞到特殊氣味等等。所以實際上,精神分裂是一個生理上的病,患者有認知功能障礙,分不清現實和幻覺。

多重人格(人格分裂),是指一個人同時存在多種思維方式,各自獨立運行,不受其他思維影響。簡單來說這不是生理毛病,而是嚴重的心理障礙,患者男遠多於女,比例為1:9。
咁熟口面

老婆 對唔住
https://lih.kg/877772
當你係真,介紹個上海妹比我
咁如果你冇咗你女朋友 咁佢管你啲錢有冇得攞返
有冇肥貓相睇
兩個都唔要
大陸女人點會俾錢男人,同求婚
痴撚線 日日出埋D廢POST ..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞