第二次「奇跡的一枚」? 地下偶像「中川心」或成下一個橋本環奈

61 回覆
67 Like 54 Dislike
十年前,當時仲做緊地下偶象成員嘅橋本環奈,因為於台上表演(準確啲講,個表演本身無預佢,但佢堅持要喺台上嘅一角自己跟住跳)時,被台下觀眾拍下超夢幻嘅「奇跡的一枚」而爆紅,目前已經成為日本一線女星。十年後嘅今日,又有一位地下偶像以同樣方式成為日本網絡熱話,甚至有網民認為佢可以成為下一個橋本環奈!

話說日本X(Twitter)用家「なるちゃん@美容」上週於X(Twitter)貼出日本女團「あまいものつめあわせ」成員「中川心」年初公演時被拍下嘅照片,只見相中嘅「中川心」身穿偶像表演服、努力跳舞之餘亦一直露出超可愛表情,令「なるちゃん@美容」驚呼「呢個中川心太似當年嘅橋本環奈了!呢隊女團不得了!」

帖文一出,馬上就成為日本網絡熱話,截止目前為止已經有超過1,290萬次觀看、18萬個Like、1.4萬次轉發。而「中川心」亦火速爆紅。

https://www.menclub.hk/thezone/33013?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0Jzc9dsm_LCkYzZrU9k0tkk8HSIt-hoL95E0HZeGFIbTDtfH-gRjQ7-LE_aem_AR9UNhtvOVlebU-KdjKoFx_WS6wCwa3Ize22yzuNTa9t2YaXkU_eQJKPk9Uc7tOP5_kgDS18UFByo9I9JLW2CPmu
腸狗又色
正過穚本啦
但佢堅持要喺台上嘅一角自己跟住跳

面皮咁厚
中出深
已經21歲
育成成功
又一萬年
所以咪上到位囉
邊一張 幾張都冇特別
拍av 仲好
老了
兩個都吹大
一定要xx
too old
當練習下
好可愛wo
橋本張相好睇
過18已經too old
愛你一萬年
Fc2 見過
AV界橋本環奈引退 奏音花音無預警宣布從良
呢啲偶像衫真係好撚7,幾十年如一日
咁可愛肯定識好多老細…
做過爸爸活嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞