吸毒狗 港仔Toyz 準備係台灣坐監!

351 回覆
596 Like 22 Dislike
唔講人品
佢啲直播成日嘩眾取寵無聊兼幼稚
係台灣人品味咁劣先鍾意睇
統神又再贏一次
Toyz坐完監都可以搵到食,但隻人形豬就無啦

題外話台灣坐監有無假?
新狗寶係一個PR團隊 女優黎香港活動
佢地出動三個人跟住拍全日
呢啲一定同經理人公司簽咗約先做到

一篇報導三個人出 你話唔係公司邊個信

佢地以前好大機會係狗仔隊 失業先變垃圾PR
啲拍攝技巧 文筆 同以前娛樂周刊中三畢業狗仔隊 一樣咁垃圾
影撚到個女優好似去完集中營咁撚樣 真係屌佢地三個老母
回家了
新狗寶

即係 User : 新東寶翻譯製作
如果你證明到 咪report佢

鐘生都係比人report收皮
坐完會唔會遺返先係個大問題
珍 冇講錯 佢老豆已經揾晒幾代人嘅錢 已經唔驚香港仆街 最適合做港豬。

hka4:0 咁佢答左黃定藍 一次未
咁悠二借人手開 同咁高參與率 同佢自己開有咩分別
佢俾好處條友再話佢係街外人 都得架
但個討論風氣 明顯係搭晒雞棚 自己一班友係度護航
某程度上佢算係同隻肥豬一齊收皮
只係一個可能翻到身另一個唔得
Bacon哥話自己性能力好勁
「可能」
我同條死gay佬廢物連狗當面對則呀 佢話唔係商業行為

屌你老母 我話「悠二晚晚屌你屎眼 所以唔撚計呀?」佢唔敢覆我
大家估下佢會唔會著草返香港?反正點都要反,又唔會俾香港引渡,早啲返嚟開繼續做YT仲好啦
統神自己都自身難保
仲笑到最後
機會唔細 佢係重罪
過咗緩刑寬限

台灣套法律大把問題 算好寬鬆 但係都無得佢緩刑
所以按道理係要滿刑驅逐出境

當然台灣法律無咩邏輯 咩都做得出
返嚟香港 第一時間叫佢去屯門間刀削麵先
唔係喎 前排有人話坐監好過del頻道應該係toyz贏先係
難聽啲講句你係咪坐撚住個腦,佢啲資產係晒台灣,著草返黎乜都冇,仲有乜好估唔估
條友唔認自己香港人㗎
連登個規矩係咁
有咩計? 就好報稅你識報 大把方法報

如果真係商業宣傳就bam 咁連登唔洗吹奏
又有錢又可以食到篠崎泫, 坐下監有咩所謂?
咩台灣人,人地受國安法保護,你係咪分裂啊

坐完要返香港
台咩灣人人地未入藉架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞