麗新集團爭產案,發覺原來林建岳係商界奇才,幫老豆蝕咗好多錢

16 回覆
9 Like 1 Dislike
林明珠透露,麗新集團曾投資富麗華酒店導致負債虧損,1998年陷入艱難時期,父親勃然大怒
比人雞姦嗰個?
阿斗:「老豆,買間酒店,自己開間長房,屌明星仔、細路女都方便啲,你知啲記者…唔好嬲啦爹dee…買咗魚柳飽俾你食…下次會問過你先」
肥嘟嘟嗰個
好彩有佢肯投資無間道
佢商業奇才 , 好鍾意做蝕本生意
成日摸頂入貨,智力無返咁上下都做唔到
佢香港間酒店 都好似蝕緊錢?
蝕極都有 生活無憂
條命生得好
再廢都有人捧
海洋公園Marriott唔會太蝕掛
真係出差個班唔會住海洋公園咁入,連親共社團擺酒都嫌遠,應該係蝕嘅

另外岳少做旅發局主席,麗新走去開酒店其實有利益衝突,不過如果咁好做其他人一早要咗

正如其他人講過,太有雄心唔係好事,中環aia同建設銀行就係97個鑊頂唔住賣畀人,另外路氹新濠影匯原本用東亞衞視電視城名義攞地,又係無能力發展先交畀新濠做
林建岳連啲仔女都出晒名蒲精 垃圾富二代生出來嘅垃圾富三代
勃起大怒
我都想做垃圾富
富四代
林百欣細個已經有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞