10個男人 10個都會叫雞

334 回覆
425 Like 1101 Dislike
你自己都係一心為屌人姐怕咩帽唔帽
仲話自己講心
聽過雞蟲講可以令啲妓唔用套,可中出。
了解多咗雞蟲,就發覺唔叫雞嘅男仔真係好吸引。
其實如果條女唔俾你掂唔係分手仲實際咩
叫唔叫雞就其次,如果你只係一邊叫雞瞞住佢其實對佢冇影響 佢仍然係多多要求,掂又唔俾掂,又洗晒你啲錢。

最正確做法唔係全部男人都飛晒所有呢啲質素咁差嘅女人,等市場淘汰佢哋咩

就係話俾啲低質素女人知就算自己打飛機/叫雞都唔會屈就自己去接受佢地
叫雞:俾錢買性服務,但又唔介意有襟兄弟。

SP:有機會唔洗男方俾錢就有性服務,又唔介意有襟兄弟。

女朋友:搵個AA制女友,無儀式感嘅女人,禮物食飯就夠,叫條女上屋企扑嘢,抵到爛,只衰在綁死咗一條女,仲要check佢有冇移情別戀。(渣女就唔好晒時間溝)

老婆:建議唔係真愛唔好結,對男方零好處,除非要成家立室要下一代繼承財產。
但好多男人自願做兵呢,啫俾錢又唔要求上床個種關係,被人帽仲要原諒。

呢啲男人產生咗唔少渣女,根本唔搞掂呢班男人,好難有返正常女人。
樓豬:賭場有男有女=所有人都會去賭場賭錢
搞咁大場大龍鳳,乜都冇
啲小姐覺得你啱feel嘅,服務都好啲
同上面話溝女好易班人一樣
賭錢有人賭大有人賭細有人上癮亦有人鍾意齋睇
樓豬見賭場乜人都有 所以唔係賭場既人都係爛賭
依啲只不過係想合理化自己既行為
叫雞無問題 但唔好感到自豪
叫雞無問題,唔好踩叫雞既人
賤種仔人生得翻叫雞
以為千依百順就會得到女人歡心,以為千辛萬苦溝到條女自己就可以擺脫毒撚/Beta既形象 結果搞死自己又影響埋其他男人
lm
點解唔可以呀
搞咗咩問題?
係呀係呀有我呀
我就唔撚信我身邊有人慢慢八掛成個list有無熟人
係得班on9仔執到寶咁做啲損人不利己行為
只要銀碼夠大
屌人老婆老母都仲得
又係你個仇男既beta male
係咪以為自己唔仇女 就有女俾你食到
睇你仇男咗咁耐 似連女人手仔都未掂到
佢落馬會見到有男有女 全部香港人
所以個個香港人都賭波賭馬
佢都唔諗下自己去邊到同埋自己係咩人
得得得
你啱 全部男人都會叫雞
一定有嘅
今晚分手/離婚了
滿意未
唔好亂代表我
我冇叫雞
怕有愛滋/性病
樓主好中意食榴連 啲fd都食=所有人都食
睇住有性病 玩得安全d
我唔是男人了
唔願意,但我條女非港女。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞