ShopBack 係咪一個騙局?

16 回覆
4 Like 5 Dislike
用佢個平台買完野話有200幾回贈,等左成大半年都仲未confirm 到,到今日先confirm 得個33蚊。
都算!好啦抱住有好過無既心態想拎出黎,點知原來要夠50先俾拎出黎
會騙你d咩
佢唔accept?
仆街啲YouTuber 仲要成日講幾好用咁
等極都無
等到末日都仲有攞到錢
試咗幾次之後就無再用佢
JFFT on9米爺係咁讚ShopBack
我淨係記得有件豬扒,着住件單車緊身衫,用1.5倍速度講買嘢就有現金回贈
係有 不過要好耐 我免費用surfshark 不過睇到啲人講難cancel 自動續錢
無條件比錢你咩

我就拎到少少咁囉
booking.com之類用Shopback就係騙局,mark up仲多過回贈

但其他公價嘢就係堅,so far袋咗二千幾了
一早拎哂啦, 你唔講我都唔記得仲有61蚊未拎
入去 chatbox 2分鐘搞掂

除咗有時用shopback仲貴過唔用 要格多次價
好似冇咩伏
我買左野等左3個月
trace到個rebate 係$0
email 去佢客服 佢話調查中 調查咗成個月都未有結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞