呢個世界對毒撚好唔公平

35 回覆
20 Like 98 Dislike
前排見到一個鍾意嘅女仔出Pool
條女中六,真人見過皮膚白樣貌突出 畫畫好似好叻

條仔個樣睇唔到
但外型同埋衣着偏柒(T恤籃球褲同波鞋)
睇過佢間學校係Band 3,讀書估計唔勁得去邊
估計都係靠花言巧語溝到條女
條女係就啱啱中學畢業 應該自己加底都唔錯
唔會咁快睇條仔有冇錢

我諗唔明
作為一個毒撚,當然唔會主動同女講嘢
(雖然好想色佢哋)
但係點解啲女偏偏見唔到我哋嘅優勝之處
而係揀晒啲毫無技能同內涵嘅fuckboy

呢啲仆街呃完蝦條之後過多幾年
條女就會發現自己因為當初戀愛腦同埋恨出pool
而俾咗最珍貴嘅嘢俾啲fuckboy呢個行為好蠢
到中年嘅時候先至識欣賞我
呢啲有學歷有修養嘅毒撚,轉嚟投靠我

但係 佢哋已經唔再係清白之身
個人亦都變得dirty
啲fuckboy就繼續四處享魚水之歡
每日都過得好開心

而暫時仲係比情慾沖昏嘅嗰條女就繼續俾啲仆街仔喺度摸
我亦只能夠眼紅地上連登屌老母
因為你連最基本既開咗
心都做唔到,改變心態,改變自己。社會無欠你任何野。你見到市場上有啲乜嘢係work。
一舊屎同兩舊屎分別,唔駛分得咁細
到中年嘅時候先至識欣賞我
呢啲有學歷有修養嘅毒撚,轉嚟投靠我

毒撚偏自我中心

唔好話溝女啦 你朋友都唔多個啦
及早認清自己屬於咩位置嘅人
fuckboy不斷交配果陣
你大可以努力向上,到你....算喇,買定個靚位&棺,都差唔多時間
我同幾個friend討論過
都有相同嘅諗法
條女加底唔錯?
食飯定食麵加底呀?

毒撚有咩優點?請試舉出自己的優點。
你啲死毒撚有得埋單 就真係唔公平
建議唔好咁多幻想
到你中年都係得d中下貨色
重要係人揀你
埋單都唔揀你啦死毒撚
總結:樓豬性格悶 唔識溝女

淨係可以做atm 維持關係
愈睇愈覺得樓主似玩膠
酸到on9
點解咁多負評
我明明就講出左連登仔嘅心聲!
你班連登仔真係會有女咩?

呢個世界就係容不下我呢啲咁善良嘅人
講咁多 你都係想講食唔到條女
點撚解唔公平
學習點樣去做一個有吸引力嘅人吧
唔仇女 唔反社會 唔埋怨個陣 都算心地善良

樣既問題
肯經常叫雞當係支持本地消費
叫雞都值得表揚呀?
咁唔該你返學返公司大大聲話比人知你叫左咩雞喇
有修養就唔會連同異性相處都唔識
毒撚仲要送大量貴價禮物比條女 都未必有得錫

到有幸條女肯比你埋單嫁你,又要比一大筆禮金

相反條女啲前男友可能淨係請佢去一轉東南亞旅行,就咩都有得玩

當毒撚幫未婚妻整電腦時,發現一個又一個folder 都係旅行嘅相,相裡面個女仔著左比堅尼身材好正呀,仲有新清新嘅青春氣息,心諗雖然而家年齡大左,但都應該好正嘅。正當毒撚幻想緊結婚後可以享受緊相中人的溫柔鄉時,佢再㩒下一張相,見到一個金毛MK 上身赤裸,從後攬住著比堅尼嘅相中女孩,個女仔果種開心同享受嘅表情係真誠嘅。

再㩒下一張,尺度更大,毒毒接受唔到一手掟爛左個mouse,當佢想用key board 熄機又唔小心開左另一個folder - Australia working holiday, 出於好奇心佢又㩒左出黎睇。開頭20張就係正常風景相,但第21 張見到條女同個龜密蒲吧,毒毒心諗去外國落吧都好正常姐,繼續快速咁㩒相。終於比佢見到更大尺度嘅相,係佢嘅龜密同佢被一個金髮外國人攬住訓埋同一張床,用被包住個身,極有可能係無著衫。

毒撚唔敢再㩒下一張相睇,點知好奇心驅使下,都係㩒左,佢見到佢未婚妻一副十分享受的樣子。

到此時,毒撚徹底崩潰「今朝仲提我要比10萬禮金,憑咩呀?人地咩都玩過,我連車輪都未打過人地又比左幾多禮金丫?

毒毒決定唔再睇,默默地關上電腦。
到晚上,女朋友放工返屋企,毒撚即刻求愛,女朋友拒絕。毒撚發惡「扮咩丫,我睇左你啲相,咩都玩過啦你。」女友這時發難話佢唔專重佢偷睇佢嘅相,又含住眼淚怪責男友介紹佢過去。

此時善良的毒毒根本招架唔住,又氹又錫。
最後女友問佢係咪唔結婚,毒毒好緊張話一定會娶佢,並攬住條女入懷中,此時女友定了下來,因為始終有人肯埋單了。
你無啦啦寫咩自傳😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞