Toyz劉偉健販售大麻菸彈 拿感謝狀求緩刑沒用 關4年2月定讞

222 回覆
359 Like 4 Dislike
最容易坐牢的中路英雄有哪些
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1714205960.A.9C9.html
中路野獸囚女
真 YOUTUBE永BAN 廠商封殺 永遠掛上童神稱號想翻身都難 抵啦
i diu le lo mo chow hi

u want do what seven??

if you want 1on1 ,u come

i fight,u,u know??

my power powerful

KO you,you sun of bitch
佢之前有排入過去坐
話監倉有電腦用
得閑自由活動時間會開直播
其實Toyz一早已經輸到仆街
咁不如話點解條肥閪可以喺佢仆街之前自爆
好似講到一定可以假釋咁

串77既態度點假釋啊
做過監躉點都已經輸左肥仔就算唔復出之前都賺唔少留番投資開鋪都夠食過世
肥仔除咗鬧佢老婆老母識閪做生意咩
Toyz 間野飲鋪就開到成行成市 都未計其他台灣YouTuber 去買野飲幫佢宣傳
要計錢既話肥仔輸哂啦
你唔計佢有13件工商違約分分鐘要賠
仲有海盜船呢D大粒野
佢講個四千萬一半係計落房產 除左股票佢都無講有其他長遠投資
超哥比少少錢直接搵啲監躉搞搞佢算啦
坐完仲要俾人送返香港 抵撚死
拘留所?
佢有BNO既話,可以直接去英國啦
school is by bus
條撚樣搞咁耐先入去坐
就算刑期短先可以咁
都係覺得痴撚線
法庭帶頭宣傳窮人含撚?
發生咩事
答緊點解仲直播到唔係係因為吉日
賣下大麻都要坐
一路坐佢啲副業一路幫佢搵緊錢佢自己都鋪好路啦
出番黎都係活得比唔少人好
成班連登仔酸到,唔係話支持佢,而係部分人嘅言論太肉酸
事實係佢依家副身家同人脈都一定好過你地,一定鋪好曬路。
坐4年眨眼就過啦,疫情都係講緊4年前嘅事,出到黎就算唔做都活得比大部份人好,唔洗講到佢要乞食咁款
台仔就係停留響咁嘅層次:佢覺得有啲人做啲佢哋響呢個社會上唔敢做嘅野,覺得佢係英雄,但其實個人做緊嘢啲下九流嘅行為
重過炒車殺人姦細路女
販毒不嬲重判架la
台灣黎講大麻就係毒品
咪玩la
故勿論部電腦連唔連到外網
應該痴左線先會批佢開直播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞