韓國3A大作劍星0星唔伏?!

230 回覆
137 Like 43 Dislike
正常人都係為game買機架啦,冇game買嚟做咩
唔係話好性興奮, 只係頂唔順近幾年啲女角越嚟越肉酸
所以有 game 出返大波靚女有乳搖, 值得支持

否則過幾年全部女角都係 Abby 咁撚衰樣
SJW 真係受人不淺
我等電腦版紳士mod
聽人講話似
可能另一類嚟
驚玩到掉手制
個時睇達哥或者其他人玩都卡一大輪
冇人係打機會打埋丁(h game除外)
只係正常人都會想睇靚野至少係順眼野
唔一定要好性感但起碼唔好整丁勁柒
而家d左膠搞到隻隻game都勁政確
仲俾人爆出佢地有組織有公司會滲入game廠同威脅d廠跟佢地規矩(佢地自己爆埋會恐嚇)
今次呢隻劍星都俾左膠屌架
D正常玩家今次俾錢買其實好大部分係想摑班左膠一巴
隻game只要係合作水平已經收貨
而隻game出到黎又真係比合格再高好多班
就算而家有幾件衫遮左個胸
都仍然係反左膠最前線,值得支持
你唔明既可能係因為你冇留意開遊戲界資訊
所以唔明人地點解咁同仇敵愾
中期學多咗技可以不斷斷怪出技
聽講要二周目先有高難度玩
睇多幾條片先考慮吓
中期會變咗無雙咁
師兄搶口到
其實啲女權有冇屌柒埋韓國啲女團
我屌緊班會興奮嘅人,正常人唔使理我講既野㗎
依家kpop玩girl crush賣女性自信多
你未見過啲人依類game捏完角裝咸濕mod黎J?
我個留言針對班會打J既人,你唔係其實唔使理我
與政治正確大戰,如果贏左將來打機 睇戲 唔再比樣衰黑妹 人妖 影響自己胃口
用自己銀包投票
本身好似都縮緊
早排見幾間賣內衣定外衣既牌子野都轉返用正常Model
Sony獨佔,只少一年?
為左對抗sjw 唔好玩都要買
點解唔會
睇甜故都可以性興奮
睇你啱唔啱口味姐
呢次係遊戲界既文藝復興 唔想以後d主角SJW視角下既唔男唔女唔黑唔白既怪獸既話 唔該用現金投票

利申 未有ps5 不過買黎支持下
仲有epic一年可能, 佢用unreal
咁....佢地裝MOD自己玩得開心, 你理得佢用來做乜

留言要針對會打J果班, 你係一齊想分享你嘅性癖好
笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞