覺得邊個東亞明星最有魅力,男神女神之最

13 回覆
2 Like 4 Dislike
周潤發,尊龍,張國榮,黎明,竹野內豐,近藤真彥

反串男裝都可以當男神
Keung To 王炸
死飛仔死開啦,依家唔係講緊肥仔之最
周下面個張對眼有啲啲鬼佬feel
王 菀 之
黎明世一

黎明嘅魅力唔止來自於佢嘅五官同埋外表
更加都係佢嘅人格,佢嘅智慧同埋佢嘅善良先造就到佢過人嘅氣質
老實講,Leon真心無論外表定係骨架身高都係世界級
我都係因為佢個樣開始鍾意佢,但令成班人一直迷戀甚至癡迷於佢,係因為佢待人處世都好有智慧從來都唔會多口,唔會擦存在感去捧高自己,謙謙君子,人品好,對人又Nice又真誠。

做好多慈善 做善事不遺餘力 唔止做show咁簡單
聯合國護照,全世界得三個華人有
佢就係其中之一,佢拎嗰個係最高級別

而Leon嘅外表更加係世紀級真係好靚仔
昂藏六尺 器宇軒昂 風度翩翩 謙謙君子 儒雅倜儻 公子哥兒 溫潤如玉 英偉不凡 玉樹臨風

膊頭又闊骨架又靚,條腰又瘦隻腳又長,一舉手一投足都係萬人迷嘅氣質
佢啲比例真係好靚佢着起西裝可以話係前無古人後無來者咁滯
真係要講嘅話咪白人畢彼特嗰啲身材/比例屈過佢囉

佢從來都唔會覺得自己靚仔,甚至上節目嗰陣仲要自嘲話自己做戲唱歌同埋樣貌都一般般,只係好彩所以做到所謂嘅天王,佢亦都唔鍾意人哋嗌佢天王

而喺佢身上更加搵到陽光大男孩嘅氣質,最crazy嘅就係佢連不羈浪子都可以Carry到

黎明真係世紀級

Karen未食藥
真係唔知食錯乜藥先會鍾意呢坺嘢
牙英, 秋天
正宗廢青樣,仲衰過mk
MK仔都好樣過呢條木嘴啦
通常都係母愛氾濫先會鍾意廢青,邊有正常女仔想同佢拍拖,湊仔咩
鍾意湊仔都算,搵個靚仔啲嘅湊得唔得
撚仔都搵個靚啲得意啲啊,呢條肥仔性格衰唱歌廢心地差演戲更加廢又樣衰點解會做頂流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞