恒生戶口錢被凍結

229 回覆
11 Like 128 Dislike
好心就用過第二間,又唔係特別好用。

香港地大把銀行揀
抵死
用啲濕鳩銀行先好成日轉錢,痕身獅子呢啲咁方便撳機唔好點郁佢
好聲好氣問冇回覆之餘,仲要負皮
連登仔有幾多人用戶口做蠱惑嘢
屌你淨係俾人cut戶口唔使坐監咪算係咁囉
冇公司出糧紀錄同律師樓賣樓紀錄?咁都cut
文句唔通順。

C+
又會啦,有根有據有來源銀行得鬼閒搞你咩!咁中六合彩咪當洗黑錢?
優進理財(24小時專人接聽電話理財熱線) +852-2822-8228

你是這種戶口嗎?
有冇聽過有例外可以再開戶?
冇交稅
比稅局凍?
24小時嫁屌你
痴撚線公司,話鎖就鎖,仲衰過byd
其實已經唔係第一次聽人賣樓 俾行山cut
有機會係間律師樓本身都鬼鬼哋
蠱惑嘢就直接報上jfiu 啦,仲洗on99比你一個月內搬走d 錢?
依家講緊濫用aml 亂ban 人
你就九唔撚答八 同d 呀婆有乜分別
作得太大 ?
半年叫快,分分鐘搞你357年,間唔中再召你上去
不過你行得正企得正就唔驚,可能同佢講完就解凍返
點先為之頻繁
我恆生成日過數落8達通戶口
會唔會瀨野
試過。不過唔係私人戶口。係公司戶口
搵律師寫信去投訴加出律師信
然後投訴去MA

因為MA開左file 銀行一定要覆你的。
你冇投訴MA佢覆都懶得覆你。

之後日日fax去銀行到問佢any update
你戶口如果查唔出D咩既話。佢只可以叫你出本票走人

所以如果樓主入邊錢有D多。就建議搵律師去屌佢。因為係香港係冇一條法律係銀行可以凍你錢的。 只可以係執法人員要求銀行凍你

AML自己凍你係錯指引既
我都唔知咩事俾佢cut咗 我個戶口淨係攞嚟出入馬會
有無ching 玩過網上賭場?
https://lih.kg/2383597

你有過數?
係咪做問卷收黑$$$?
試過

條撚樣打黎話「基於商業決定」就cut左我戶口,串到閪緊
係呀係呀全世界迫害你條柒頭呀
我全家正正常常又冇事嘅
你條柒頭用就逼你一個月搬撚走啲錢
冇蠱惑冇戇鳩動作會搞鳩你咩?屌你老母正傻閪
SAME

寄封信黎話CUT就CUT
屌佢
最慘出糧戶口黎 PPS又係用佢 乜都要轉過哂 好煩
銀行熱線不嬲都24/7 咪撚搞笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞