電競laptop 選擇

45 回覆
0 Like 16 Dislike
Legion 5i
你個問題我答你
唔係好多人屋企真係擺到台機+mon

even有啲人連房/書檯都冇

LM
陣間上網D女叫佢露J比人屈金就様衰
咪撚買,買Mini pc好過
夠簡潔又portable 正呀
係貴D姐
不過成年人唔會話買唔起
ROG STRIX G16
ROG Zephyrus G16
gagibyte 4070
10k 內
如果係寫咗喺硬件嘅 rom洗條毛咩

好似TPM 咁有獨立晶片,放埋落底板到。 你覺得國安嘢只係識into top裝喺 windows上面咪信洗機有用囉。
Aorus
淘寶嘢一定無伏,國家一級信譽名牌嚟。

你見到有人話淘寶中伏果啲都係詆毀緊國家嘅偉大民族復興。 啲用戶係收咗美國錢喺背後搞鬼,見到想買但有負評可以報網信辦/國安幫你剷咗條影響你決定嘅負評。 隨時仲有國家嘅嘉許俾你
依家D小朋友真係好幸福
爸爸
Alienware 18” 4080 series
一步到位
可以玩4年
香港代理仆街黎
大陸asus vivobook pro 15 led 同港版差成萬蚊
從來都無講過話洗機係關國安野事,洗機只係洗走windows個簡體系統同佢本身安裝個啲垃圾軟件,用得大陸機就唔好驚,驚就唔好買就係咁簡單

同一部機大陸同香港可以平幾千蚊,甚至規格上大陸國行仲要勁過香港機,睇下你覺得值唔值冒呢啲風險姐,你覺得有風險咪唔好買就係咁簡單

要驚不如驚下你出街周街都係天眼人臉識別追蹤到你行蹤呢啲野算啦
所以喺香港裝到同深圳一樣咁多天眼前要走

等睇幾時強制影埋入屋仲要唔俾遮住
Tuf gaming OK
去京東買部TUF Gaming
伏既唔係淘寶係張卡
低電壓版黎, 功能稱唔上叫4060
香港都有賣
如果冇帶出去嘅需要一律推薦desktop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞