agoda d乜VIP會員,其實係咪一場騙局

167 回覆
723 Like 7 Dislike
就係因為依單嘢
咁多人嚟比佢收多好多錢
決定唔再用佢

本身要禁入去先出直正價錢已經夠on9
真係咁撚柒會再用

試過2次因為係咁試唔同方法邊個平d咁 一開始禁入去條link既日期冇撚有錯

但到真係比錢果個page時 日期唔撚同左
冇留意到 之後去撚到酒店先知Book撚錯日期 要即時再搵酒店食貴房

Agoda正一冚 家 產 如果係去旅行果時發生真係好撚無奈
點解咁抵嘅
見到就算狂減價都未曾試過咁大折頭俾我
最多得7.5折
假架,好多都係咁
作為agoda platinum可以話你知係唔會有平既,新acc/唔login有時重平
有時用google map搵個價仲平過用app
行內人全部agent 都係互相擺嚟擺去
咁你要去山旮旯地方住成30日up無計
除左大城市,好多都冇集團架啦,特別歐洲果d
其實呢啲閪網亂七八糟有無人知係點運作?
唔用agoda有冇邊個platform推薦?
特登整到咁亂
要好有心機先搵到最平
Vpn連去邊個國家會抵啲 當地?
啲ota會員垃圾 使乜理佢個會員 直接搵最平嘅嚟訂咪得
白金有時個價仲會貴啲
試過有次人哋睇個價平過我睇嘅接近100蚊,或者經google search再入agoda會平幾十咁
人地個個網show 哂連稅手續費個價
佢老母show 稅前
Hotelscombined
一撚樣,電話用A account登入係VIP白金,有次用電腦想訂房登入變登記新account,銅會員竟然平過白金
明明book個陣話有現金回贈

過咗60日有條撚
教多你一招,如果你有Citibank master,你入到Agoda app裏便有個位係俾你click,可以減多8%,不過唔係成日出。
個回贈未撚收過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞