老老實實其實湯渣當年喺雪廠街係咪真係食幼幼?

20 回覆
5 Like 5 Dislike
單野鄭宇碩同大班都有講, 9成9係發生過
(捉到痛腳 -> 東周印定頭版 -> 泛民開大會 -> 中共人士畀電話 -> 東周收返哂)
但假如真係食幼幼, 泛民班大佬咁多基督徒、女權撚、社工律師, 真係會一致同意保佢? 當佢地全部係假道學, 由政治利益睇, 為左一次選舉冚住先, 遲啲爆返出來話泛民集體包庇玩幼幼咪重大鑊?
會唔會係嫖同性 / 婚外情開房機會大啲?
好似話java喺大陸食左幻幻畀人捉黃腳雞
淚灑雪廠街喺泛民喺中環開會傾對策時Java當場灑淚
當年正值2004年立法會選舉
新界東七一連線名單
冚家富排第一
四方西排第二
Java第三
中間超人第四
第五到第七唔撚記得

排頭四位,三位共已投
新界東七一連線名單
冚家富排第一
四方西排第二
Java第三
中間超人第四
第五到第七唔撚記得

排頭四位,三位共已投

係我搞錯左, 改返標題
老老實實其實湯渣當年喺雪廠街大陸係咪真係食幼幼?
新界東七一連線名單
冚家富排第一
四方西排第二
Java第三
中間超人第四
第五到第七唔撚記得

排頭四位,三位共已投

係我搞錯左, 改返標題

四方西呢啲知道佢食幻幻都唔反面咁出奇?
而家未又係榮華富貴,有權有勢
新界東七一連線名單
冚家富排第一
四方西排第二
Java第三
中間超人第四
第五到第七唔撚記得

排頭四位,三位共已投

係我搞錯左, 改返標題

同一條名單
湯渣死左隨時累埋佢呀
而家佢日日食都得
Google睇過,Java老婆後生時好靚
佢食幻幻係支共裝佢彈弓定真係衰鹹濕

新界東七一連線名單
冚家富排第一
四方西排第二
Java第三
中間超人第四
第五到第七唔撚記得

排頭四位,三位共已投

係我搞錯左, 改返標題

同一條名單
湯渣死左隨時累埋佢呀

容得下剝削未成年少女但容不下長毛講"妾侍"

咸濕呢兩樣係男人都會
睇下佢係鳩指揮腦
定腦指揮鳩
新界東七一連線名單
冚家富排第一
四方西排第二
Java第三
中間超人第四
第五到第七唔撚記得

排頭四位,三位共已投

係我搞錯左, 改返標題

同一條名單
湯渣死左隨時累埋佢呀

容得下剝削未成年少女但容不下長毛講"妾侍"

利益當前,爆左就攬炒呀
戇鳩先鍾意玩焦土
黃毓民夠唔撚支持永續閪本法
選舉嗰陣咪又唔出聲

咸濕呢兩樣係男人都會
睇下佢係鳩指揮腦
定腦指揮鳩

抵佢啦咁

嘩 好得啵
咁即係有冇
當事人就否認咗
畢竟個幻奶係咩性別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞