[[驚世]]Youtube Premium其實好撚多bugs

28 回覆
6 Like 6 Dislike
話說小弟打算同屋企人join YTP Family Plan
試過幾個帳號都話我哋不在同一國家
我哋無用過任何VPN 而且大家一齊住
google account顯示國家/住址/ip位置一樣
但我屌佢老母 都係話我哋唔喺同一國家

算啦屌 我咪用同一部電話開兩個新google account
諗著同一部手機註冊實無死
我又屌多次佢老母
同一手機同一個鐘內註冊兩個ac都話佢哋唔同國家

最撚慶都唔係呢樣
我以為我host個google family group有問題啦
一手就刪撚咗佢轉頭再開個新group
屌google老尾
佢話我12個月內只可能入一次家庭
Youtube premium個家庭planyu算比咗錢都入唔撚返
成個family group 0成員 但都要比一個月錢

你話youtube同google係咪戇鳩鳩
我屌你老母
似係你on9多啲
用家問題
我係買家 而家比咗錢但佢比唔到產品我
點on9
用家問題
你on9多啲 d account轉左區唔知
全部帳號同一地方 但join唔到family group
關我咩事
你講到你咁,快請律師告google 賠錢
即時新開account會自動轉區
畀錢本身就on9
我已經出咗信要求apple refund
如果refund成功我就不再追究
但考慮以後quit youtube

此post驚世大家唔好墜入youtube同google陰謀
撚要轉區 要用vpn就真
如何唔比錢可以睇youtbe premium+music
上網無人教
睇ip啦on99
你信佢 傻忽
an機可以
指責人地之前,檢討左自己先
google帳號所設定國家已經全部一置
Payment method都已經empty
Device last login location都同一地方
仲有咩參數
究竟要幾乞兒先嘥咁多時間慳嗰一百幾十?
已經上reddit睇完教學
全部跟足都冇解決過問題
屌佢老母
樓主肯俾錢喎,咁都乞兒?
屋企三個人
真係可以慳好多
咁你呢個case的確係佢唔啱
咁你咪試過 你信自己戇撚鳩
ac 係哂香港 仲用到family
土耳其阿根廷人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞