河口湖逼爆遊客惹日本仔不滿 最快5月1架起黑網遮擋富士山

357 回覆
391 Like 12 Dislike
識玩一定係用黑網封其他見到富士山嘅位, 正中間就收錢先可以進入影相
學京都 花見小路 罰錢就差唔多又有收入
夏天就算啦
富士山d 雪都溶鳩曬
對比冬天係冇咁值得專登去睇既
房入面有埋寢湯
訓住黎睇
河口湖最近富士山,長馬路同lawson影都好宏偉
富士山唔重要咁有咩地方重要
好多港女影完呢塊牌就走乜柒都唔睇
然後返東京再去多個CAFE打卡
日本仔踢喼未
反駁隊:崇日狗
想知係咪真係有人衝出嚟罰
上次見班鬼佬狂影無人理
禁止支那人同香港人喺嗰個區域出現就可以了
由於中國政府仍限制赴日團隊遊,因此中國赴日人數持續低迷,上半年僅有59.46萬人,比2019年同期少86.9%。不過與2019年同期相比,美國、越南和新加坡訪日人次皆增長約18%,填補了中國大陸游客的低迷。
關咩事
河口湖靚撚到仆街

但唔係講呢間lawson
冇車牌既我覺得係河口湖玩好唔friendly
咩玩爛?如果唔係中國人去消費d架仔屎都無得食
你睇香港d零售叫晒春
個個影都係一樣 好咩好影個個位都係望富士山既啦
屌住西睇
其實只要天氣好,望到有雪既富士山
任何一個街頭都可以係打卡位
on撚9
親身去過真係唔覺得有咩咁特別
都係當景點咁去一去,就咁影一影個景
都冇特別排隊影埋人入鏡

啲人過馬路又唔睇燈
隔左條馬路,揸機果個又成日嗌過去叫個model擺pose
真係搞到好麻煩
想屌
大陸閪阻撚住哂
多得19 KOL, 由其個M記真係無特別
月頭去完自駕, 咁啱就係路經開果邊
lawson條街已經係得一來一回兩條線, 多車多人到仆街
仲要有啲係就咁停喺路中心落車, 然後揸車果個去搵車位, 打咭果啲就去打咭
lawson門口啲車位全部租車嘅7人車, 一堆人踎喺喺食嘢同大聲講嘢
早幾個月已經係咁﹐來回見到都係同一班人﹐起碼影咗個幾鐘﹐最癲既係影完個男既會衝過對面馬路比條女睇﹐跟住又唔睇車過返對面再影﹐成件事係痴9線﹐個阿伯唔知係咪交通警係咁鬧佢地﹐個班人完全唔撚理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞