中細價銀主盤持續受追捧 紅磡屋苑獲3組客爭至596萬沽 高銀行估價4%

60 回覆
9 Like 5 Dislike
中細價銀主物業持續收追捧,普縉今日舉行拍賣會,並沽出紅磡灣中心鴻鳴閣高層1室,單位實用面積約477平方呎,開價480萬元,獲3組客爭購,最後搶高約24%至596萬元沽出,呎價約12495元,較滙豐銀行估價574萬元輕微高約4%。

單位裝修頗為企理,望樓景為主。據了解,原業主於2012年以382萬元購入上址,意味是次沽出,單位在約12年間,升值約56%。紅磡灣中心樓齡約45年,由和記黃埔發展,提供11座,比鄰系內黃埔花園。
45年銀主盤都12500
裏面收埋左賊贓定犯罪證據
廢淡:屌你老母,咁多人搶樓,搶貴晒啲樓,我搵得萬五一個月,你叫我點買呀屌
淡淡
銀主盤風水咁差都爭住要
好慘,你係咪蝕到入肉?

日出康城驚現蝕讓,晉海一房450萬元沽,呎造13081元,帳面蝕讓逾156萬元,期內貶值26%
https://lih.kg/3682479
我10年買,入乜春肉

何況廢淡話我係aa狗

同埋我只係幫廢淡講出心聲
咁樓好,你掃左幾多貨?
蝕到你仆街,上IFC跳啦,死廢柴
陰撚公

又係一隻死黑暴,水尻手足去坐監,諗住拎著數

點知都係比人炒
傻尻

睇住啲負資產日日鳩叫比人Call Loan又幾過癮既
人地搞到妻離子散喇,比啲同情心好無
傻尻失業撚又走去擔心人

如果我比人call loan左就唔係樓好啦

用下腦啦on9仔

丫,如果你有腦就唔會比人炒啦
陰公,老破啦,唔好係度害人喇
on9仔,夠唔夠你個黑暴水尻水去衝自己就鬆呀

我老破左就無樓啦

你個性無能力失業狗
真係慘,拎住層負資產,要抬錢出黎先賣到樓
賣又死唔賣又死,唯有大力鳩叫下
頭先又話我破產,依家又話人負資產

你諗掂未架濕尻仔

但你就名符其實一隻失業黑暴狗
點鳩叫,你都負資產黎
上IFC諗清楚啦
負資產日日鳩叫,做樓市啦啦隊啦
Cls 紅磡12500?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞