[英足總幾時一週七賽?] 曼城勝利球迷討論區 521

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
on9 他信得個年零貨仔講咩他信時期
問吓佢個神射手仲要唔要啦
成日唔現位等波到
都係俾屈機師攞la diu
Watkins仲要係助攻王
想睇佢攞晒兩個再歐協捧盃
唔算高 但係用個頭好似幾勁
好奇怪,係唔係一定有歷史先可以講

次次開口埋口就小朋友又剩,想知有咩關連

因為班友屌到冇曬point
又冇得笑我地隊波廢
咪求其揾啲野黎笑吓
真係 喺英國著曼城波衫肯定俾人打死 睇吓幾多人圍住架藍色巴士肯定係暴動

一睇就知阿仙奴先係正氣球會 喺香港著阿仙奴波衫 附近啲人都好冷靜

三冠獎金2.8億到又真係唔多嘅 阿仙奴夏窗都用2億幾啦 咁少獎勵點夠洗
波追抽到tots未
你咁認真佢有排都唔走
曼城加油
前助教成功帶到李斯特城提早升班
光頭聯
🚨 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄: Bruno Guimarães’ release clause into current contract is valid for 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐭𝐢𝐦𝐞 🇧🇷

The release clause into current deal at Newcastle will be valid 𝐟𝐫𝐨𝐦 𝐭𝐡𝐞 𝐞𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐌𝐚𝐲 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐚𝐬𝐭 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐨𝐟 𝐉𝐮𝐧𝐞.

Any club can trigger the clause only until beginning of the final week of June or it will not be valid anymore.

❗️ As revealed in September last year, the value for Bruno Guimarães release clause in 2024 is £𝟏𝟎𝟎𝐦.

If clubs will move in July or August, no clause will be available as Newcastle can control price/negotiations.
你睇佢鐘意day都知
收到風係殺左你全家再掉埋你老母d骨灰落海
佢走都走唔得耐隔一兩日又忍唔住走入嚟
馬會我地客勝1.21係咪送錢
三冠獎金講緊300m你估我哋係你上季咁樣雞胸咩?

真鏝必造
和5.6值買好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞