摩連奴:曼聯6年前「毒瘤」仲喺度

17 回覆
2 Like 0 Dislike
曼聯今季表現備受批評,領隊坦哈格面臨被炒魷危機,喺2016年至18年教過曼聯嘅摩連奴,近日接受英國傳媒訪問,評論曼聯依家情況嗰陣,直指6年前佢想踢走嘅「毒瘤」仍然在陣,矛頭直指英格蘭左閘勞基梳爾。

摩連奴離開曼聯後,先後已教過熱刺同羅馬,佢接受《每日電訊報》訪問表示:「曼聯依家仲有幾個,我喺5、6年前已經想踢走嘅人,以曼聯嘅規模,我覺得佢哋唔係最專業嘅球員,時間會說明一切,我都希望曼聯可以取得成功。」

喺摩連奴執教曼聯最後一季,仍有幾個球員仲在陣,包括勞基梳爾、拉舒福特、安東尼馬迪爾、域陀連迪路夫、達洛治同麥湯米尼等,英國傳媒指摩連奴矛頭首選係勞基梳爾,事關兩人之前一直傳出不和,摩連奴亦唔只一次公開批評佢嘅狀態同比賽態度。

原文網址:講邊個?摩連奴:曼聯6年前「毒瘤」仲喺度 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240423/mobile/bkn-20240423200046459-0423_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHaV-QLR9QuuuJk7E1eiervOdhkDy3FvqTr8GWQ2N_t35EerThftz2TgvGw_aem_AR0S2i0rWTc-0nd9SsK60UdCp0dxur6iaK1xsZ9TqX7htPhicyNAgAisOeIWhzEFLvo
講緊C朗?
廢夾遜?
我朗呢粒毒瘤清左喇喎
格拉沙?
輸波就個個都係毒瘤架啦
華豬福?
唔係證實係派飯同馬迪爾?
歷史上有冇第二個足球教練有咁多捉鬼經歷
最似係
一定係福狗啦條垃圾有撚作用
條廢老最愛就係輸九左就轉移視線,早期就賴球證兇球證,之後足協保護球證後就玩分化批鬥球員,想保住自己份糧
以前個個都叫佢daddy依家佢俾人炒都冇人出聲
擺明福狗馬狗 普狗連狗呢兩條仆街又已經躝咗
轉咗公司都仲要捉內鬼

笑死😂😂😂
光頭執教曼聯咁耐都冇停過捉鬼
搞走牙朗,踢走山曹
坦夏:我地入足總盃決賽係好成績
咁樣係咪正面面對問題?
Shaw? 但係shaw表現唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞