大家點排歷黎英超名帥?

136 回覆
6 Like 79 Dislike
哥用毒古唔用palmer 摩放走kdb 埃及法老
傻尻,無球證咪又變返宜家中下游囉。
班霸?廿尻幾年先拎2次歐聯,咪就係無球證囉,你睇下皇馬。咪撚笑死人
老費帶曼聯其實19屆歐聯姐,,97年之前要英超冠軍先有得踢歐聯,12次8強,7次4強, 4次決賽, 2次冠軍其實唔失禮(唔係遇著巴菜呢隊歷史級球隊除時攞多1/2次)
當然同哥狗,安76冇得比

摩佬帶14年歐聯, 7次8強, 7次四強,2次決賽,2次冠軍,其實歐戰CV最多好少少,入決賽率仲低啲添

高普帶利+多毛特10年歐聯,都係5次8強,3次4強, 3次決賽,1次冠軍
八強四強/冠軍比率都差過老費,但係冇咩人笑佢歐戰廢

雲加帶阿記一樣19年歐聯,6次八強,2次四強,1決賽,0冠
雲尼亞里都勁過高普啦,條怨婦應該只係好過格蘭
普通強隊同無限金錢有咩抵觸?
雲加未起球場前改變成個英超戰術風格
兩個雙冠一個不敗
起完個新球場仲年年帶班垃圾幻幻入頭四還債
年年重建一年賣一個隊長
為今日阿仙奴留㡳健康財政爭標
佢值更多讚賞
廢蛇
雲爺爺=哥狗
你都識講,巴係歷史級球隊
哥靠歷史級球隊,邊忽勁
離巴即現形
係palmer自己話要走 唔走佢爭得贏邊個打正選
佢好多球員斷腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞