burger 黎講

23 回覆
3 Like 18 Dislike
shake shack 真係好食,但真係幾貴

多數mos burger 算
唔食連鎖店其實坊間都有好多幾好食

深水埗Poxxr burger
尖沙咀Burger mxxe
嘉X漢堡其實味道都唔錯,性價比幾高

廢事比人話打手
銅鑼灣Belly boys同sick burger
Sick burger幾好食 啲牛好香
以前Triple O'最好食,但自從改左牛肉來源地由安格改左和牛同配方就差左好多,現在都係食Shake Shark為主,但Shake Shark偏油,多數食個包飲杯野就已經好膩。

行過肚仔餓見到

以為bts

叫左個牛肉漢堡+18蚊套餐+多個雙重滋味大啡菇(多一層幾抵屌)都係101蚊勁抵食

真係同普通包皮完全唔同,少少甜口感一流個冬用皮
thx, 搵日試可以
一個Shake shack可以買兩個mos
我情願揀後者
Belly boy 灣仔個時感覺豪邁麻甩啲
雖然依家都好食
Belly boy 真係好好食,下午茶仲要好抵但轉左新鋪就未試過
mos咁柒細個
灣仔有間N+ burger 勁正
因為本人勁鐘意肉汁
不過好似無乜宣傳無人食

https://www.instagram.com/nplusburger?igsh=ZmIxYzg3cDJubTIz
星期一至五有lunch set 85折好抵屌
張簽名poster有啲毒
咪食兩個
開心過食一個shake shack
呢間個garlic sauce同sparkling lemon好正
不過唔知係咪太貴開始做唔住,見佢新menu減左幾多價
喎!
堅好食茄汁 另一隻醬點薯條又正,但好貴呀
shake shack or five guys?
其實好多小burger店都好食,即叫即整
mos 水準每況愈下,試過塊肉凍。
Mos 永遠都唔知有咩好食
之前個肉包,覺得幾好食,
最近無再出就無再去
近排好似減左D價
屌打隔離間five guys
食魚柳ok 的,啲牛衰過m記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞