張可頤回歸TVB拍劇

251 回覆
34 Like 87 Dislike
2000年頭去亞視
係咩,好似話宣萱覺得陳芷菁會威脅佢所以特登設局踢陳芷菁出局
佢都恢做開專業人仕

其實應該唔會有咩突破
以前啲劇收得臨時加碼十集廿集可以好快度好劇情駁得到之前仲要寫到以前有留伏筆咁仲要拍到趕得切出街
刑偵我記得好爛,仲要夾硬塞sammi 入去然後係咁播佢啲歌,成日成個大歌星咁款喺度chok 又成日用金毛強tone 好煩好乞人憎,唯一稱道係最後機場郭可盈回頭嗰幕
好多個版本但起馬唔係因為爭仔先
刑偵2藍嘉文好撚深刻黑化個幾集睇到嚇一嚇
郭藹明拍劇其實幾好睇,走去做師奶真係好浪費
陳點會威協到宣萱, 應該從來都唔係同一個level嘛?
唔知喎,陳當年屌宣萱奸
佢走咗之後添食嗰十集咪拍爛晒
支那仔你睇cctvb大?
香港都唔打得啦
以我有印象中 陳一直係亞視
會唔會好早就趕走咗去亞視 變到一啲威脅都無
點知個龍門擺係邊
希望會有第二套金枝或者十萬噸情緣級數嘅劇
如果唔係蘇玉華有其他劇本身話唔駛死
為死而死其他就為做而做咁就拍爛咗,第三輯不提也罷
梁炳本身可以紅,自己搞死自己,而鄭秀文就食住刑偵勁hit嗰勢更上一層樓,最後彭羚鬥輸咗,諗返起刑偵一次過捧起咗幫咗好多人
上面提到嘅張可頤 宣萱 楊怡 佘詩曼 比演技點排?
外型 - 張可頣>宣萱>佘>楊
全盛演技-張可頣>宣萱(無論外型同演技都係初出道第一套第二套做柔弱角色最好之後演技跌watt)>佘>楊
張可頤>>>>>楊>佘>宣萱

張可頤啲戲超勁 要同佢比要搵鄧萃雯呢啲好戲之人
一直唔覺佘有咩咁好戲 好誇張 胡杏兒楊怡都比佢好
但佢可以做到啲好有氣勢既角色
宣萱演技好普通
宣無論外型同演技初出道第一套第二套最好,完全唔係新人嚟,反而之後跌晒watt

相反張第一套麻麻哋亦煩膠,第二套第三套左右脫胎換骨演得好吸引
仲會唔會成日遲到先以前肥姐都開聲屌佢
肥姐同dodo一齊串佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞