上帝給我多一點時間真係好撚好睇

10 回覆
11 Like 0 Dislike

當年金城武全盛型到痴撚線, 深田恭子正到hihi
淨係睇呢兩個都夠, 劇情又好深情
首i for you
邊到可以睇番
應該話果個時期d日劇好睇到癲,木村嘅 長假,love generation, 仲有反町隆史嘅GTO, beach boys,松鳩菜菜子嘅魔女之條件, 大和撫子 等等
個時D日劇話題性都爆炸性都高, 而家好似冇咩激野
首歌都好好聽
又係時候要聽返
https://youtu.be/MehNUIRekX4?si=fYLirxD6oDUiVN5u
應該話果個時期d日劇好睇到癲,木村嘅 TVB長假,翡翠love generation, 仲有反町隆史嘅亞視GTO, beach boys,松鳩菜菜子嘅魔女之條件, ATV大和撫子 等等
覺唔覺得唔make sense? 為咗去睇武仔個演唱會走去做援交?又因為對方係個毒撚覺得佢好可憐比佢無套中出而中A屎
上一套睇既日劇已經係unnatural, 因為B站免費播,
男人就射嗰陣心入面都會講呢句
睇返90年代啲日劇
就算大河劇都好好睇有令人追看既意慾
到00年打後啲日劇好撚弱智
日劇有返netflix之後先大膽左啲同多元化返少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞