[Q、W、E、R] QWER討論區(1)

1001 回覆
31 Like 15 Dislike
比你搶先咗post添
tracksuit小明又講早晨(藍白款)
主辦認證Rock團 如果到時唔著運動服用番世界盃個look就正
痴線 Pentaport係超大型音樂會黎 今次真係未來3個月努力練習出成績

wow不得了
btw計落煩惱中毒係上年聖誕左右準備
今年四月一號出,即係差唔多三個月
唔知有無可能八月係呢種大場初公開新曲呢
竟然有po
諗諗吓都係覺得大想頭咗
discord係上年10月出
咁即係行程連放假消化咗兩個月
先至籌備煩惱中毒,前後隔咗半年

要8月變首新歌始終太chur
班女都係健康行程最緊要
小明fancafe
今晚除咗青春錄就等收fansign圖了
https://twitter.com/QWER_INA/status/1786281693420396596?t=5Et_g-1xvnDMoXhpx8SEpQ&s=19
佢都唔洗上電視節目 已經養生好多
又唔洗一朝去錄綜藝 上音綜個啲
中字出左 見D韓粉話勁尷
過幾日搵某站應該有翻譯
又或者官方自己出先(希望啦)
咦咁快手有中字咩
算啦都係預咗睇話劇社演技架啦
咁快有中字 睇完其實都ok (係Siyeon偵探少少出戲)
一打開條片就聽到hina奶音soda
pop-up store就咁睇都真係幾有誠意,金雞蛋做到嘢
間pop up store好正
另外想問好耐,有無巴打知genta放送頻道ig acc係邊個
搵佢常用個個ig都唔見相同內容嘅update嘅
https://x.com/QWER_INA/status/1786379824078156206
ig㩒呢度
4個人都會用呢度講嘢
damn難怪搵唔到,恰我用電腦網頁睇無呢個功能
不過都多謝巴打解答先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞