千萬別買Surfshark VPN, 千萬別買!!!

199 回覆
41 Like 339 Dislike
大家睇真啲

約滿係 24年4月23日

扣數係 23年4月13日 (or 13年4月23日?)

唔係約滿後繼續扣數, 而係攞返上年扣數嘅 message 同今年完約message 作故仔。

台灣同連登個樓主都係 on99
vpn 只係用嚟睇netflix,不要期望網絡保障
真。
今年係民國113 年
近年 protonvpn 速度快咗唔少,追近 nordvpn,部份國家嘅 ser 仲快過 nord,可一戰
要起到坊間 vpn 公司級數需要幾多成本
有冇優惠 proton好似少貴
Netflix 有冇 ban ProtonVpn 先?
點解唔直接連返去自己香港屋企部腦到
無證無據唔好亂講
母公司一樣,但 ser 唔一樣,佢哋各自有自己 ser,論穩定同速度一定 nord 好過 surfshark
開放你部腦俾我連入去當 vpn ok?
我就唔得閒搜集證據
冇一間公司會同人講自己Server俾人爆.
但事實有冇呢
達哥幾日前直播開嚟打街霸,過一陣就斷咗搞到輸鳩埋
我剛剛dl 咗proton vpn

想知免費版除咗叫人升級之外仲有咩提示叫人地課金買升級版?
Proton does also offer a VPN service of its own — and Yen has claimed that Swiss law does not allow it to log its VPN users’ IP addresses. So it’s interesting to speculate whether the activists might have been able to evade the IP logging if they had been using both Proton’s end-to-end encrypted email and its VPN service.

根據瑞士法律 本身Proton VPN唔可以記錄用戶嘅真實IP地址 即係strict no-log policy

會唔會係嗰位法國氣候activist本身冇用VPN 又或者用咗垃圾級數嘅VPN??? For security and privacy淨係用Proton Email一定唔夠

用Proton VPN + Secure Core + Tor browser上Proton Email嘅onion site 安全匿名程度一定大幅上升

甚至VPN可以用IVPN或Mullvad VPN 極端情況可以試吓用public WiFi 附近盡量唔好有任何CCTV 用security hardening OS嘅鬼機

篇文章好似冇交代到底個情況係點

再講 全世界有邊間VPN公司個CEO竟然會親自正式回覆事件 我睇唔到有 Proton已經係一間瑞士公司 瑞士嘅法律向全世界嚟講已經相對比較尊重私隱

我睇唔到世上有邊間VPN公司可以好過Proton

俾次機會你:係 porton 定 proton 話?
我nord睇netflix一定變咗做清唔知點解
用緊Proton 但去到其他國家試駁返HK , 都係睇唔到netflix 同disney+ ,唔知其他VPN 係唔係?.... ViuTV 同 HMVod 就ok
咁你有咩推介
點垃圾法
聲稱大陸用到, 上到去用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞