[又一個光頭佬] 愛華頓 對 利物浦 3

39 回覆
0 Like 2 Dislike
1001唔開?
其實slot 同Amorim 份cv 真係差唔多,甚至打法可能slut 仲岩d。

大家接受唔到原因只得一仔,就係個樣,光頭加上肥佬太趕客

Amorim 個樣man d 屌打肥仔。
主要係因為太似狗隊嗰件啫

有人講荷甲出歐聯俾人sm
Amorim直頭係歐霸都俾人打殘
邊個都好 唔好好似坦克咁高價買啲水貨子弟兵返黎就得
Edwards睇實,邊到佢買
真,買人方面又唔太擔心既
不過預左冇big name
準備變白禮頓
高普都唔係買好多big name啦
根本利就從來唔興買呢啲
咪又係變返海鮮利啫
咁先正常
肥賓都肥
但肥得黎智者feel
呢個肥佬slut就好市井feel
條友好似電影入面啲奸角咁
如果買人意見好大分歧
請佢番黎把鬼咩
下季帶零期望咁睇波就fit哂
所以尋日都話未踢已經比人笑到仆街
仲7過光頭坦
冇啦冇啦
咁諗好衰同好鳩

但slot 個樣比人冇乜信心
推邊個post 架屌
似係呢件了好冇台型
歐聯早早出局
高過愛記嘅中遊份子
應該末來目標係爭前四,賣人賺錢
Is ok, 大家公道d ,對樣唔對人
左:他的夢,晚安(彈緊結他自彈自唱)
右:條仔後入緊,條女封緊口
女:唔...呀下.....呀.....呀(高3度)...呀(低3度)呀(高1度)呀(高1度)

左:結他solo: F(唔包chord,指法如下:4>3>1+2>3)G (6>4>2+3>4) Em (6>4>2+3>4) Am (5>4>2+3>4) Dm (4>3>2>3) G (6>4>2+3>4) C(5>4>3+2> 4>3+2 >4>3+2>4)

fullscreen:啪啪啪啪 (後入緊)
fullscreen:呀...呀...呀....(高一度)(女上)

左:你在南方的艷陽裡,大雪紛飛
右:着住校服打緊飛機

full screen:我在北方的寒夜裡,四季如春(打緊飛機)

左:如果天黑之前來得及
右:(水聲,沖緊涼,男仔摸緊自己body)

full screen:我要忘了你的眼睛(沖涼用泡泡打飛機)

左:窮極一生,做不完一場夢
右:(得碌勁,打緊飛機)

左:你在南方的艷陽裡
右:啪啪啪,呀呀呀(高一度,後入緊條女)

fullscreen:大雪紛飛(後入條女:啪啪啪啪)
男:呀...射啦(低八度,條J拔咗出嚟,chok緊條J,條女用口接住)
bgm:我在北方的寒夜裡,四季如春(條女啜實條J)

fullscreen:如果天黑之前來得及,我要忘了你的眼睛(條女奶緊男主龜頭,撥下頭髮再繼續奶)

fullscreen :呀...呀...呀(高三度)呀(高一度)x2 (條仔後入緊條女,條女屎忽寫住SLUT)
bgm:窮極一生,做不完一場夢

fullscreen:條仔傳教士式條女,條女擰埋一二邊
女:呀(勁高音)...呀...呀(高三度)...喘氣聲
男:呀...ha...呀....ohh, ahhhhhh(大概三秒)
bgm:大夢初醒荒唐了一生

左:南山南,北秋悲
右:男:呀...... (中出咗)女:(喘氣聲)(插多五下拔返出嚟)

full screen:,女:唔.....(愈嚟愈高音)拔劍,zoom住塊西流啲精出嚟
bgm:南山有穀堆~

fullscreen:女含緊向左走向右走,條仔射緊精
男:呀....
女:唔.....
男:仲有呀...
女:唔....(低三度)
男:呀...(右手chok緊JJ)
bgm:南風喃,北海北

fullscreen:條女被口爆,好可憐咁望住個cam吐啲精出嚟
bgm:北海有墓碑~

左:南山南,北秋悲(高五度)
右:着住校服打緊機,射緊精
左:另一條彈結他片
右:男主震緊,射多一督精出嚟
左:喺條路行緊
bgm:南山有穀堆~
右:條仔仲chok緊條J

bgm:南風喃,北海北
左:條仔好型咁跳起掃chord
右:條仔全裸打緊飛機,射緊精
左:條仔去返表演緊彈結他
右:再射多兩督精

左:男主喺草地行緊
右:好想Hi姐姐(吱吱吱吱,支咪磨擦聲)姐姐..呀....(全裸打緊飛機,帶住耳機)
左:同條女行街
右:呀...(gut起屎忽,應該就射)
呀...(高一度)
做乜鳩
Lm
無期望就得,可能到時有驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞