[吾們的未來是光頭]愛華頓vs利物浦 3

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
依家係michel edward正名戰

以前羅渣士年代 佢堆簽約
雖然正路 但好多都打唔出
(好似aspas係西甲勁, 艾拔圖意甲唔錯, 費奴都係高普來先踢起)

睇下高普唔係度 搵個無咩名氣既人
仲有無堆神奇簽約
呢件光頭佬熱狗簽澳普前傳過 嗰陣飛燕諾話要20M 之後冇咗件事
肥賓
啱啱俾人炒咗
Welcome 屎落
崎玉老師真係J唔落
其實肥賓同摩佬咪一樣 都係過氣
肥賓仲回塘過摩佬 真係過哂氣
同熱狗講錢
話知你曉飛,898
slut真係唔開胃
原來垃圾車同時榮光
個名加埋個樣
個名有乜問題
任屌唔嬲幾好
🚨 Excl: Data shows that Rúben Amorim’s Sporting CP aligns more closely with Klopp’s Liverpool in key metrics than Arne Slot’s Feyenoord.

Liverpool acknowledges this but fears that Amorim might demand greater influence over transfer dealings compared to Slot.

Slot is characterized as a coach who focuses on coaching the team he has available, while Amorim is seen as a manager who might want more say in transfer activities. Hughes and Edwards are expected to retain more control over transfers in Liverpool’s new setup.

https://twitter.com/francoisplateau/status/1783087413650203023?t=ElF6ofGvQiE-zcPpdGSeig&s=19

大家點睇
乜原來上場一哥對森林
3球走甩var都係 a young
所以你話英超球證淨係蠢, 無任務.
我真係唔信
葡語系VS荷蘭幫 我揀葡語系
都幾撚誇張
唔怪得森林嬲到震
今晚應該到我地奶野
其實佢踢法幾似jota 效率好高
由 j沙比變j slut 算唔算係利物浦近幾年縮影
WEBB上場之後更撚加衰
呢個光頭佬仲吹緊個時已經好撚多奇怪判決
收開錢
幾個光頭佬球證都好可疑, 咩咩賀柏, 安東尼...
今晚陪埋利子睇埋最後一場深夜閪波
冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞