全球十大最佳酒店LIST出爐!

209 回覆
8 Like 94 Dislike
全球十大最佳酒店 第10位︰墨西哥Sofitel Mexico City Reforma

全球十大最佳酒店出爐 巴西Gramado竟力壓馬爾代夫美景稱冠(多圖)
bit.ly/4bcFR1P
全球十大最佳酒店 第9位︰印尼Padma Resort Ubud

全球十大最佳酒店 第8位︰墨西哥Secrets Akumal Riviera Maya

唔講幾錢哂氣

酒店只值~500hkd
訓著左咩景都睇唔到
連登仔:都係自己間公屋最舒服
全球十大最佳酒店 第7位︰越南La Siesta Classic Ma May

全球十大最佳酒店 第6位︰馬爾代夫Emerald Maldives Resort & Spa

呢啲排名拎黎吸金主用
無咁上下地位身家入去訓返晚都唔會開心
全球十大最佳酒店 第5位︰古巴Iberostar Grand Packard

住得呢d點會問價錢
之前睇過片尖沙咀rose wood世界第二亞洲第一
無半島已經無認受性
無返咁上下身家唔會住得起先啦
麗晶大賓館先係
可能2,3千萬身家都係住下欄爛房
全球十大最佳酒店 第4位︰印尼Adiwana Suweta

得區區二三千萬身家一定係住最CHEAP果間啦
全球十大最佳酒店 第3位︰越南La Siesta Hoi An Resort & Spa

第2位︰馬爾代夫OBLU SELECT Lobigili

幾千萬同幾百萬幾十萬冇分別
幾億啦,幾億就會住幾千蚊晚嘅酒店。
全球十大最佳酒店 第1位︰巴西Gramado Hotel Colline de France

杜拜果堆呢?水底酒店好正
Hotel Colline de France的氛圍迷人舒適,是探格拉馬杜的完美地方,並指酒店的34間套房採用獨特設計,房間散發著個性化香氛,由知名品牌L'Occitane提供,而浴室和床上用品則由著名品牌Trussardi以豪華的埃及棉製成。酒店提供的早餐亦大受讚賞,不少旅客留言稱酒店服務態度佳、房間大、氣氛優雅,令人放鬆。
至於僅敗給Hotel Colline de Franc的是馬爾代夫的OBLU SELECT Lobigili,其實同樣獲得5分滿分,但評分留言人數較少,為1,977則。網站大讚它是「成年人專享」的酒店,充滿浪漫氣氛,而酒店模仿大自然的設計跟熱帶美景相輔相成,營造出一種與世隔絕的感覺,是兩個人完美的度假勝地。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞