36歲醫生穿女校服闖中學 被女教師發現後逃去 判感化1年

194 回覆
34 Like 173 Dislike
如果係咁 佢呃左人後報自己身材上去
人地問你個女咁大啦
佢就可能扮無野咁覆 係丫 佢生得高
諗起都幾變態
咩罪?
遊盪?公眾地方行為不檢?
如果係咁 佢呃左人後報自己身材上去
人地問你個女咁大啦
佢就可能扮無野咁覆 係丫 佢生得高
諗起都幾變態
呢個無偷拍
都幾沙POP
即時入獄,再數臭你同行叫雞賭馬借貴利,跟住話重覆犯罪機會大,要你睇精精神醫生食藥
等睇咩醫療霸權
事實黎 醫生除左證據確鑿衰老謀 其他多數輕判
呢間係男女校
比得起錢 胸圍底褲都買到啦 校服有幾難
但我有印象細個買要check學生證

另一單都有講會check 但網上平台check唔到

牛池灣德望學校(中學部)前日(16日)發生易服漢企圖偷拍事件,一名男子身穿德望校服裙匿藏在女廁,被女同學撞破後逃脫。校方事後發通告向家長交代事件。
今次疑人穿校服潛入學校,令人擔心不法之徒會著校服做不軌行為。今早(18日)記者向校服供應商了解情況,有經理表示現時售賣校服頗為嚴謹,除非家長帶子女來選購校服,否則會要求買家展示學生證;網購校服時亦需輸入指定密碼,難以「白撞」。經理坦言近期小紅書「帶壞風氣」,不少街客前來購買校服。雖然校服商設置關卡,但網上買賣平台卻如「無掩雞籠」,記者發現Carousell 有用戶長期兜售不同女校的校服,更標榜全新,買家要入手相當容易。

原文網址: 德望學校現易服漢 校服商設買賣關卡 網上平台有人兜售女校校服 | 香港01 https://www.hk01.com/article/952465?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
大家睇路 睇醫生前check吓medical practitioner list個改名紀錄
依d醫生要blacklist
我意思應該係女裝校服
免費體檢仁醫
地盤佬著校服入學校要判幾多年
大把大山肥婆大舊過男人啦
依家唔係話要 show 學生證才可以買㗎咩?
邊有學校唔准扮女人架
呢單無咗下文?
法律面前,XXXX
液情開始已經有特權
下次除非你你____ 我都識填了
罪無可恕
呢D靜雞雞無咩人見
直入學校大癲D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞